258 golfçü katıldı

Güncelleme Tarihi:

258 golfçü katıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 14:43

8 Haziran’da hayatını kaybeden işadamı ve Demirören Holding kurucusu Erdoğan Demirören anısına, kurduğu golf kulübünde turnuva düzenlendi. 3 gün süren turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Haberin Devamı

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası önemli golf turnuvalarına ev sahipliği yapan Kemer Country Golf Kulübü, bu kez anlamlı bir organizasyon için kapılarını açtı. 14-16 Eylül tarihleri arasında ülkemizde golf sporunun gelişmesinde büyük emeği olan Kemer Country Golf Başkanı olan merhum Erdoğan Demirören adına düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup ünlü isimleri bir araya getirdi. Turnuvanın son gününde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu takım halinde golf oynadı. Turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Yıldırım Demirören, “Hedefimiz önümüzdeki seneden itibaren uluslararası bir Erdoğan Demirören Golf Turnuvası düzenlemek. Bunu organize edeceğiz” dedi. 

258 golfçü katıldı

HÂLÂ O BİZİMLE BİRLİKTE YAŞIYOR

Haberin Devamı

Turnuvanın Erdoğan Demirören’i anmak için ilk kez düzenlendiğini belirten Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören “İnşallah bunu geleneksel hale getirip her sene bugün kayınpederimi anma turnuvası yapacağız. Hâlâ o bizimle birlikte yaşıyor. Her yerde onu görüyor gibiyim. Kemer onun için çok değerliydi. Biz de onu burada yaşatmak için bütün sevenleriyle, golf sevenlerle birlikte güzel bir gün geçireceğiz. Bizler onu anmak, yaşatmak için buradayız. Kendisi sevilen, çok büyük, çok yüce bir insandı. Böyle anma törenleriyle onu içimizde yaşatıp beraber paylaşacağız” diye konuştu. 

Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kıvanç Oktay, “Gerçekten bizim için en önemli tarafı bu turnuvanın anlamı. 1. Erdoğan Demirören Turnuvası bizim için çok anlamlı bir turnuva” dedi. 

258 golfçü katıldı

Erdoğan Demirören - Yıldırım Demirören - Yelda Demirören

Haberin Devamı

ULUSLARARASI BİR TURNUVA HALİNE GETİRECEĞİZ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da ilk kez düzenlenen turnuvayı uluslararası hale getirmek istediklerini belirterek “Bugün ilk defa rahmetli Erdoğan abinin anısına bu turnuva düzenleniyor. Kendisi benim çok sevdiğim bir abimdi. Başarılı bir işadamıydı.

Aynı zamanda hayırsever bir insandı. Golf sporuna da çok önem veriyordu.

Bu sahanın her bir metresinde emeği vardır. Kendisi de oynamaya çalışıyordu. Son zamanlarda da epeyce geliştirmişti. Şimdi tüm aile bakıyorum da torunu da birinci olmuş.

Yoğun programıma rağmen bu turnuvaya özellikle katılmak istedim. Allah rahmet eylesin. Yıldırım Başkan’la da görüştük, inşallah gelecek sene bu turnuvayı uluslararası bir turnuva haline getireceğiz. Yurtdışından profesyonel ve iyi amatör oyuncuları da getirerek, sürekli ve geleneksel hale getirmek istiyoruz.

Haberin Devamı

Bugün bu turnuvaya katılmaktan mutluluk duyuyorum. Ayrıca bu yoğun tempoda bir de mola vermiş olduk” diye konuştu. 

258 golfçü katıldı

Overall kategorisinde ödüle layık görülen Caner Tuna’ya ödülünü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu takdim etti.  

BURAYA HEP BERABER SAHİP ÇIKALIM

3 gün süren turnuvanın ardından dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödül töreni öncesi konuşan Yıldırım Demirören, “Hedefimiz önümüzdeki seneden itibaren uluslararası bir Erdoğan Demirören Golf Turnuvası düzenlemek. Bunu organize edeceğiz. Sevgili rahmetlinin dediği gibi; hep beraber buraya sahip çıkalım lütfen. Biz kardeşler bayramda ya da hafta sonu Bodrum’a ya da başka bir yere tatile giderdik.
Rahmetliyi çağırırdık, ‘siz gidin benim evim Kemer, orada mutluyum’ derdi.
Bizleri bırakır burada vaktini geçirirdi. Onun adına bizler için burası çok değerli. Sizlerle burayı en iyi yerlere taşımak için hep beraber çalışacağız” dedi.

Haberin Devamı

258 golfçü katıldı

Serra Tokar - Revna Demirören - Zeynep Temelli
258 golfçü katıldı

Kıvanç Oktay - Meltem Demirören Oktay
258 golfçü katıldı

 Arzu Sabancı - Revna Demirören 
258 golfçü katıldı

Mens B kategorisinin birincisi Freddie Zhang, ödülünü Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demirören tarafından aldı.
258 golfçü katıldı

Gross Ladies kategorisinde birinci olan Beyhan Benardete’ye ödülünü Demirören Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal verdi.
258 golfçü katıldı

Junior academy kategorisinde birinci olan Cemal Demirören ödülünü babası Yıldırım Demirören’in elinden aldı.
258 golfçü katıldı

Alican Benardete- Beyhan Benardete
258 golfçü katıldı

Ladies A kategorisinde birinci Nedret Bulgan oldu.
258 golfçü katıldı

Junior 18 holes kategorisinde ikincilik ödülünü Can Bıkmaz aldı.

Haberin Devamı

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!