Lolipop

Güncelleme Tarihi:

Lolipop
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2011 00:00

Haberin Devamı

Dört yıldır aynı tişört

Emine-Mustafa sandal çiftinin evini gerçekten çok merak ediyorum

Pop star olmanın rock star olmaktan farkları büyük. Her daim şık olacaksın! Çoğu şarkıcı bunu farkında. Çok abartmayanlar bile bir giydiklerini üçten fazla giymiyor. Şimdi nereden nereye diyeceksiniz ama yıllar önce ben bir tişörte vuruldum. Zara marka. Önünde renkli pullarla yapılmış bir kartal deseni var.
Yıl 2007... Mustafa Sandal ‘Gönlünü Gün Edeni’ klibinde o tişörtü giydi.
Yıl 2010... Bir gece kulübünde Mustafa Sandal ve eşi Emina’nın fotoğrafları. Sandal yine aynı tişörtle.
Yıl 2011... Benim pullu tişört oldu mazi. Ama ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında geçtiğimiz günlerde Sandal yine yeniden aynı tişörtle  arzı endam ediyordu. Ya kendisi kıyafet konusunda bir hayli tutumlu ya da biraz cimri! Eğer eşi Emina da böyle tutumlu ve bir giydiğini yıllarca saklıyorsa o evin halini merak ediyorum!

Haberin Devamı

Avcı Behzat G. geliyor

Televizyonun Behzat Ç.’si suçluları nasıl yakalıyorsa müziğin Behzat’ı da Behzat Gerçeker. O da yeni sesleri yakalıyor. Üstelik ekrandaki Behzat’a göre daha kibar. Şimdiye kadar Mustafa Ceceli ve Ajda Pekkan gibi isimlerle düet yapan Gerçeker bu albümde star avına çıktı. Yüzlerce ses dinledi. Ve albümünü tamamen yeni seslerle hazırladı. Emin olun bizi yeni Aslı Güngör ve Elvan Günaydın’lar bekliyor.

PERDE ARKASI

- Göksel 45’likleri yorumladığı son iki albümden sonra yeni albümünü tamamlamak üzere. Bu sefer yeni 10 şarkıyla çıkmaya hazırlanıyor. İmajında da sizi büyük sürprizler bekliyor.
- ‘Gül Senin Tenin’ şarkısı bu yaz radyo ve gece kulüplerinin hitleri arasına girdi. Şarkı internet üzerinden patladı ama şarkıyı kimin söylediği muammaydı. İşte o isim Bora Duran, sonunda bu şarkıyı kliplendiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!