Lakin yıl oldu 2011!

Güncelleme Tarihi:

Lakin yıl oldu 2011
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2011 00:00

Kral TV Müzik Ödülleri’nin eğer gelişmesi bekleniyorsa Yayın Müdürü Gezegen Mehmet’in biraz daha büyük bir gezegene taşınması şart! Belki ‘çılgın proje’den sonra yapılacak olan yeni konutlara geçer, kim bilir.

Haberin Devamı

Hem organizasyondaki eksiklikleri, hem de kostüm seremonisiyle ilkokul müsameresi tadında geçen bir Kral TV müzik ödüllerinin daha sonuna geldik. 17. defadır, sırf ülkede başka bir müsamere düzenlenmiyor diye ciddiye alınan bu tip bir organizasyona değil lafım... Kral TV’yi bir ‘otorite’ kabul etmeyen, ancak nedense 17 Mayıs Salı gecesi düzenlenen ödül töreni sonrasında hayal kırıklığıyla klavyelere davranan sanatçı ve menajerlere de... Tarkan’a anasının ak sütü gibi helal olan ödüller, Müjde Ar’ın ‘Sevişin’ temalı konuşması bana ödül töreninin çok dışından da baktığımda ‘doğal’ geliyor. Ancak Sezar’ın hakkı Sezar’a; ‘Yılın En Çok Çalışan İsmi’ diye bir bölüm daha ekleyin ve ödülünü de lütfen bir zahmet Demet Akalın’a verin. Biz günlük hayatta kendisinin konser verdiği kadar, elimizi yıkamıyoruz.
Armagan_caglaya: Şimdi Türkiye pop’unda Demet Akalın ile Hande Yener nasıl görmezden gelinir anlamadım ben. O zaman yemişim Kral’ı oluyor yani!
SamsunDemir: Bu ülkede kazanamayan gelecek yıl daha iyisini yapmalıyım diyebilecek olgunluğu gösteremiyor.
AkalinDemet: Bravooo! Bi daha rüyanızda görürsünüz kliplerimi
oKTaYİNCİ: Bence Samsun Demir kaçan ödülleri parası neyse verip alsın da takım bozulmasın... Hem özel koleksiyon olur öyle!!!
MertJacobs: Sevda’nın son vuruşu ödülünü Sevda Demirel Hande Ataizi’ne versin artık şiştim! Geçmiş zaman olur ki...
SRNGLofficial: Ödül gecelerinin birkaç sanatçı dışında tanıdık işi olduğunu bildiğimden inandırıcı bulmuyor ve gitmiyorum kimler aday oluyo komik :)
esinovet: Şu an beni gören herkes, yarın bu rezilliği anlat diyor. O kadar yani. Yazık, çok üzüldüm.
GulsheYavuz: Gezegen Mehmet’in Tarkan’dan bir çıkarı var sanırım. 17. Kral TV Müzik Ödülleri Tarkan için düzenlenmiş.

Haberin Devamı

Gün olur, devran döner bakarsın, Asena’nın nabzı atar!

Tüm bu Survivor hikayesinde ciddiyetin tavan yaptığını Asena’nın elenmesiyle anladık. Acun önümüze bir harita koydu ki sormayın, her birimiz coğrafya dersiyle bunca işimizin gücümüzün arasında tekrar yüzleşmiş olduk. Kurak bölgelerin şu seçimlerde bize yaptığını da, denize kıyısı olan yerlerden görmedik.
“Elenen Asena’ya ‘parlak kariyerinde başarılar diliyoruz’ demesiyle kafalarda soru işaretleri bırakan Acun’a ne demek istediğini açıklarsa bir ödül vereceğiz. Şimdilik ödülümüzü Kral TV’nin deposunda saklıyoruz. “Ne, onu da mı Tarkan’a verdiniz?” diyecek çok sayıda kişiye ise selam olsun.”
sshmscns: “Asena’nın nabzı atıyor” diye bağırıyor Taçmin, aylardır Dr. House izliyorum bi insanın nabzının atması normal değil mi yahu
Fosfostimol: “Asena’nın nabzı atıyor” ne demek, normalde atmaması falan mı gerek?
Zelalalal: Bu hafta Survivor’dan iki kişi elendi. Asena ve dip boyası. O dip boyası diplikten çıkıp ayrı bir birey olmuş çünkü.
airlangga: Asena&Tefik oylaması CHP&AKP dağılımına benzer bir dağılım göstermiş.
selimyucel: Asena da CHP gibi sahil kesiminden oy topluyormuş...
sokaktakimadam: Pascal’ın popodan sonra Derya’nın omuzları da giderse benim için Survivor biter. Asena’nın saçına mı bakayım? Nihat’ın kaşa mı bakayım?

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!