Kuşum Aydın huzur arıyor

Güncelleme Tarihi:

Kuşum Aydın huzur arıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 28, 2007 00:00

"Yemek Saati" programıyla ekrana dönen Aydın, "Kendimi Hülya Avşar gibi nadasa çekmiştim ancak böyle kaliteli bir programdan teklif gelince döndüm" dedi.

Haberin Devamı

"Yemek Saati" programıyla ekranlara dönen Kuşum Aydın, yeni programını Kelebek’e anlattı. Aydın, "Kendimi Hülya Avşar gibi nadasa çekmiştim ancak böyle kaliteli bir programdan teklif gelince döndüm. Artık huzur arıyorum. Kavgadan uzak, kaliteli programlar yapmak istiyorum" diyor.

Öncelikle biraz programdan bahseder misiniz?

-  Biz bu programda, ünlülerin mutfaktaki kabiliyetlerini ölçüyoruz. Programa katılan ünlüler, aşçıların yaptığı yemeğin aynısını yapmaya çalışıyorlar. Yemekleri tadıp, puan verme görevi ise bana ait. "Yemek Saati", sadece yemek ağırlıklı bir program olmayacak, ev hanımlarına yönelik pratik bilgiler veren köşelerimiz de olacak.

Uzun zamandır ekranlarda yoktunuz. Neden bu programı seçtiniz?

- "Yemek Saati"ni kadınlar için alternatif bir program olduğu için seçtim. Yoksa bu sezon kendimi Hülya Avşar gibi nadasa çekmiştim. Program yapmayı düşünmüyordum. Sabah programım bittiğinden beri hiçbir yerde görülmedim, hiçbir programa da çıkmadım. Evde kendimi dinledim ve bol bol uyudum. Çünkü son 10 yıldır sabah 06.00’da kalkıyordum. Bir kerede 12.00’de uyanmanın zevkini çıkarayım dedim.

Haberin Devamı

Dinlenirken, çalıştığınız dönemde kendinizi ihmal ettiğinizi düşündünüz mü?

- Fiziksel açıdan çok yorulduğumu bu dinlenme sürecinde fark ettim. Çalışmaktan ayaklarım nasır bağlamış. Vücudumdaki bütün arızaları, bu dinlenme sürecinde fark ettim. Böyle kaliteli bir proje gelmeseydi eylül ayına kadar asla program yapmayacaktım. Albümle ilgili çalışırım diye düşünmüştüm.

Kuşum Aydın huzur arıyor
Sizi eskisi kadar sahnelerde göremiyoruz. Bu da mı yorgunluktan?

- Evet genelde özel gecelerde sahne alıyorum. Bir de eski ortamlar artık kalmadı. Kendimi geri çektim.

Sizin gibi enerjik bir insanın yoruldum demesi şaşırtıcı.

- Yoruldum tabi. Her dakika mandal takıp dişlerimi mi göstereceğim? Hep gece hayatının içinde oldum ama yaşamım eğlence üzerine kurulu değil. Örneğin ben hiç içki içmedim. Sigaraya askerde arkadaşım başlattı. Ona da lanet ediyorum. Evimi deli gibi seven biriyim. Bana "Beş ay evde kal" deseler, kalırım.

Haberin Devamı

Şu an ünlü olmasaydınız hangi mesleği yapıyor olurdunuz?

- Tekstille uğraşırdım. Zaten şov dünyasına girmeden önce de tekstille uğraşıyordum. Bir dükkanım vardı. Gece kıyafetleri üretip satıyordum. Ancak meşhur olunca dükkanı kapattım. Uğraşamadım. Şov dünyasının parası daha tatlı geldi.

Peki ünlü olmak size neler kazandırdı?

-  Bir kere renkli bir hayat kazandırdı. Ä°nsanların hayal edip de gerçekleÅŸtiremedikleri ÅŸeyleri ben saniyesinde yerine getirebiliyorum. Ä°kincisi; ailem ve yakınlarım refaha erdi. Artık ailemin parasal sorunu yok. Bunların dışında birçok insanın sevgisini kazandım. Ancak artık eÄŸlence sektörü deÄŸiÅŸti. Yeni nesil, farklı tatlara yöneldi. Aslında tarzımı deÄŸiÅŸtirip, gece programı yapıp, üniversiteli gençliÄŸe de hitap edebilirdim. Çünkü böyle bir yeteneÄŸim var. ÖrneÄŸin Beyaz gibi talk show programı yapabilirdim ama ben bulunduÄŸum yerden memnunum. "Yemek Saati" ile sabah programlarına yeni bir soluk getireceÄŸime inanıyorum. Â

Haberin Devamı

Peki, ünlü olmaktan memnun musunuz?

- Nankörlük etmemek lazım. Bir dönem maddi durumunu yükseltip her şeyi elde edene kadar şöhret herkese tatlı gelir. Kimse bana "Şöhret beni bunalttı. Aşırı ilgi beni yoruyor. Özel hayatım kalmadı" demesin. Parayı kazanmaya başladıktan sonra "Keşke şöhretli olmasaydım" diyenlere inanmıyorum. Bir kez daha söylüyorum; nankörlük etmesinler. Hepimiz bu sektörden para kazanıyoruz. Ben bugüne kadar magazinsel biri olmadım. Hiçbir ilişkim magazin basınına yansımadı. Çünkü magazine taşınabilecek bir aşk hayatım olmadı. Gittiğin yol önemlidir. Benim yolum bu.

/images/100/0x0/55ea5d2af018fbb8f87b19c3
Ünlü olduktan sonra kazandığınız ilk parayla ne yaptınız?

Haberin Devamı

- Önce aileme bir ev aldım. Onları huzura erdirdim. Şu anda annemle yaşıyorum. Çok yaşlandığı ve bakıma ihtiyacı olduğu için onu yanıma aldım. Huzurevine vermek istediler kabul etmedim. Ben aile kavramına hayatım boyunca inandım. Yalnız kalmak istediğim için ailemle didiştiğim zamanlar da oldu. Ancak belli bir zamandan sonra insan ailenin ne kadar önemli bir kurum olduğunu daha iyi anlıyor.

Son olarak neler söylemek istersiniz?

Artık yorulmak ve çok eleştiri almak istemiyorum. Eleştirilerden yoruldum, alkışlanacak programlar yapmak istiyorum. Her kesimden insanın takdirini kazanmak istiyorum. Artık benim için reyting’den önce kalite ve huzur geliyor.

 

Yemekler ünlülerden

Haberin Devamı

"Yemek Saati" programı, hafta içi her gün saat 09.40’ta Star TV’de ekranlara geliyor. Aydın, programına konuk ettiği ünlülere yemek yaptırarak yarıştırıyor. Ve onlara puan verip, en iyi yemeği yapan sanatçıyı seçiyor. Füsun Fırat’ın danışmanlığını üstlendiği programa, izleyiciler canlı telefon bağlantısıyla katılabiliyorlar. Programda, yemek tariflerinin dışında ev hanımlarına yönelik pratik bilgilere de yer veriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!