Kurtlar Vadisi Pusu 289. yeni bölüm fragmanı nefes kesti - İzle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 289. yeni bölüm fragmanı nefes kesti - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 14:19

Kanal D'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 289. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Gölge, Polat'ı ortadan kaldırmak için tüm gücünü kullanıyor. Polat ve Gölge karşı karşıya... Kurtlar Vadisi Pusu 289. yeni bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu bomba etkisi yaratacak bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun yıllardır birinciliği kaptırmayan dizinin yeni bölümünde Gölge ve Polat bir kez daha karşı karşıya kalacak. Bu savaştan kim galip çıkacak?

Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölümü ile Perşembe akşamı Kanal D'de..

KURTLAR VADİSİ PUSU 289. BÖLÜM FRAGMANI

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yusuf, ısrarla cevabını aradığı sorunun cevabını alabilecek mi?

Gölge’nin orkestrası tamamlanıyor…

Adamları, örgüt lideri ile bir araya gelerek planlarını uygulamaya koyuyorlar. Bu plana Siyah Sancak’ın cevabı gecikmeyecektir. Gölge ise iki nehir arasında hareket geçirdiği taşların ardından hasat zamanı için fırsat kolluyor…

Haberin Devamı

Kenan, Raskoln ile olan ortaklığını ilerletiyor. Fakat yapacağı anlaşmanın seyri değişiyor. Peki bu gelişmenin ardından Kenan’ın hamlesi ne olacak?

Karun, Ariel ile bölgedeki yeni dengeleri konuşmak için bir araya geliyor. Ariel, Gölge ile Yusuf Kuzuzade’nin aralarındaki dengeyi sağlamakla görevlendiriliyor.

Aşiret liderlerinin toplantısında birlik çağrısı yapılacak. Peki bu birliği kim sağlayacak?

YAPIMCI: Pana Film

YÖNETMEN: Doğan Ümit Karaca

SENARYO: Pana Yazım Grubu

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Selahattin Sancaklı

OYUNCULAR: Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Ali Buhara Mete (Akif), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Emin Olcay (Ömer Baba), Tuncer Salman (Sagir Hokka), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Küçük Mete), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Zülfikar Ağa), Selahattin Bel (Raskoln), Murat Aydın (Baltazar), Burak Sevinç (Timur), Naşit Özcan (Brandon), Ertuğrul Şakar (Yasin), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Cansu Kanlıkaya (Doktor Gaye), Doğa Sakarya (Elif), Mauro Martino (Profesör Martin), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Nevin Efe (Semra Aymar), Esra Şengünalp (Aynura), Bilgehan Birincioğlu (Talha), Alim Muzaffer (Uygur).

 

BAKMADAN GEÇME!