Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat, Ali Candan'ı hatırlıyor! - 284. bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusuda Polat, Ali Candanı hatırlıyor - 284. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 11:56

Türk televizyonlarında uzun yıllardır boy gösteren ve reyting listelerinde liderliği başka dizilere kaptırmayan Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 284. bölümü ile seyircilerin karşısına çıkıyor. Yayına bir hafta ara veren Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu 284. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle yayına bir hafta ara veren Kurtlar Vadisi Pusu 284 bölümü ile bu akşam Kanal D'de yayınlanacak ve gelişmeler kaldığı yerden devam edecek.

Aksiyon ve heyecan dolu sahnelerin eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde Polat Alemdar, kendisini Ali Candan olarak hatırlamaya başlar ve geçmişiyle yüzleşir. En büyük düşmanı olan Gölge ise Büüyk Babil Devleti'ni kurmak için planlarını hayata geçirmek üzeredir.

KURTLAR VADİSİ PUSU 284. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm detayları…

Geçtiğimiz hafta Ankara'da yaşanan terör saldırısı sebebiyle ertelenen ekranların sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 284. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Dizinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Her zaman olduğu gibi bu akşam da izleyiciyi ekran başına kilitleyecek olan dizide Polat Alemdar kendisini Ali Candan olarak hatırlıyor. Geçmişi ile yüzleşmeye başlarken ezeli düşmanı Gölge ise yeni planlarına devam edecek.

Hayalindeki Büyük Babil Devleti’ni kurmak için yeni planlar yapan Gölge, eline geçen tüm kozları Polat’ı ortadan kaldırmak için kullanır.

Polat, geçmişe geri dönüyor!

Son bölüm finalinde kendisini Ali Candan olarak hatırlayan Polat, geçmişi ile yüzleşmeye başlar. Elif’i hatırlayarak onu görmek istediğini söyler ve bulmak için Murali’nin mekanının çıkar.

Kızkulesinin oraya giderek Elif ile yaşadığı anıları hatırlamaya başlar. Geçmişi ile girdiği bu savaşta Polat’a yardım eli uzatan Şevko’nun küçük oğlu Tefo olur. Girdiği bir kahvehanede Tefo ile eski defterleri karıştırmaya başlar.

Ariel, Polat’ın ölmediğini öğreniyor!

Polat’ın yaşadığını sadece Yusuf, Zeynep ve Murali bilmektedir. Ancak Ariel de bu sırrı bir şekilde öğreniyor. Adamlarını Polat’ı temizlemeleri için yeniden emir veriyor. 

Diğer yandan Komutan Yasin önderliğinde bulunan Siyah Sancak, Suriye’de kalmaya devam etmektedir. Şedid’in saldırdığı bir Türkmen köyünde insanlar perişan haldedir.

Siyah Sancak büyük bir plan yaparak Şedid’in esir aldığı Türkmen halkını bu sefaletten kurtarır.

BAKMADAN GEÇME!