Kurtlar Vadisi Pusu 260. yeni bölümde neler oluyor? | Canlı İzle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 260. yeni bölümde neler oluyor | Canlı İzle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2015 16:22

Kurtlar Vadisi Pusu 260.bölümde önemli olaylar yaşanıyor. Kurtlar Vadisi hayranlarının beklediği gün geldi. Bu gün ayni 21 Mayıs Perşembe ‘Vadi’ günü! Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam saat 20:00’da Kanal D’de ekranlara gelmeye hazır.

Haberin Devamı

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olan ve seyirci kitlesi en yüksek dizilerden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta neler olacak?

Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor. Polat Alemdar, çizdiği yol haritasında ne pahasına olursa olsun devam etmekte kararlıdır. Fakat bu kez rakipleri kıskacı git gide daraltmaktadır.

Kardeşini Polat Alemdar’ın elinden kurtarmak isteyen Tilki Andrei, Rusya’daki dostlarını devreye sokacak. Tüm çabasına rağmen başarısız olsa da Polat’ın teklifini kabul edecek mi? Kardeşini Polat Alemdar’ın elinden kurtarmak isteyen Tilki Andrei, Rusya’daki dostlarını devreye sokacak. Tüm çabasına rağmen başarısız olsa da Polat’ın teklifini kabul edecek mi?

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu' dizi oyuncuları ve yayın bilgileri:

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar). Kenan Çoban (Abdülhey Çoban). Ayşe Çiğdem Batur (Savcı Leyla Türkmen). Cahit Kayaoğlu (Cahit)

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi son bölüm ve bu hafta yayınlanancak yeni bölüm fragmanını, Kanal D'den takip edebilirsiniz.

Dizi Adı : Kurtlar Vadisi Pusu

Dizi Bölüm : 260. bölüm

Dizi Yayın Saati : 20.00

Dizi Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2015

Dizi Kanalı: Kanal D

KURTLAR VADİSİ PUSU TÜM BÖLÜMLER

KANAL D CANLI YAYIN İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu 260. yeni bölümde neler oluyor | Canlı İzle

KURTLAR VADİSİ’NİN UNUTULMAYAN OYUNCULARI

Özgü Namal (Elif Eylül), Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır), Selçuk Yöntem (Aslan Akbey), Gürkan Uygun (Memati Baş), İpek Tenolcay (Nesrin Çakır), Seray Sever (Derya Çakır), Nihat Nikerel (Seyfo), Kenan Çoban (Abdülhey Çoban), Raci Şaşmaz (Ali Candan), Zafer Ergin (Mehmet Karahanlı), Baykal Saran (Hüsrev Ağa), İstemi Betil (Laz Ziya), Atilla Olgaç (Kılıç), Tarık Ünlüoğlu (Testere Necmi) Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet), Adnan Biricik (Nizamettin Güvenç), Nişan Şirinyan (Samuel Vanunu), Sönmez Atasoy (Halil İbrahim Kapar), Erdem Ergüney (Deli Hikmet)

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ - İLK JENERİĞİ

BAKMADAN GEÇME!