Kurtlar Vadisi Kıbrıs filmi çekiliyor!

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Kıbrıs filmi çekiliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 15:05

13. sezonunda da yine hafızalara kazınan bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Kurtlar Vadisi Pusu’dan hayranlarına müjde! Kurtlar Vadisi’nin yeni sinema filmi geliyor! Film, başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’ın Kıbrıs hayranlığı sebebiyle Kıbrıs’ta çekilecek ve muhtemelen ismi de ''Kurtlar Vadisi Kıbrıs'' olacak. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Türk dizi tahinde bir ilke imza atan Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni filmi yolda! Yayınlandığı ilk günden bu yana tüm izleyicileri kendine hayran bırakan, 13. Sezona girmiş olmasına rağmen halen reyting sıralamalarında üst sıralarda yer alan efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonunda hayranlarına sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Bir gazetede yer alan köşe yazısında bu yıl içerisinde Kurtlar Vadisi’nin sinema filmi çekileceği belirtildi. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın Kıbrıs hayranlığı nedeniyle filmin Kıbrıs’ta çekileceği ve 'Kurtlar Vadisi Kıbrıs' ismi ile gösterime gireceği söyleniyor.

Sefa Karahasan bugünkü köşe yazısında bu sene içerisinde ‘Kurtlar Vadisi Kıbrıs’ adlı bir sinema filmi çekileceğini duyurdu.

İşte o yazı:

‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinin başrol oyuncusu, Polat Alemdar’ı olarak bilinen Necati Şaşmaz, Kıbrıs aşığı bir insan. fırsat buldukça Kıbrıs’a gidiyor. Hem tatil hem iş. Son dönemlerde Kuzey Kıbrıs’ın dünyada sesinin duyulması konusunda çok çabaları oldu. Özellikle Balkanlar da ciddi reklamlar yaptı.

Hatta Fahri Turizm Elçisi olarak da görevlendirildi. Ancak ‘popülizme’ yenik düşüldü, yeni hükümet Şaşmaz’ın ‘Fahri Elçiliği’ni iptal etti. Eski Turizm Bakanı Ünal Üstel’in de yakın dostu. Sayın Bakan, Kuzey Kıbrıs’ın turizm elçiliği konusunda çok şey kazandırdı. Görevden ayrıldıktan sonra da Şaşmaz’la temaslar sona ermedi.

Necati Bey’in gelecek dönemlerde ‘Kurtlar Vadisi Kıbrıs’ adlı bir sinema filmi çekme düşüncesi olduğunu biliyordum. Uzun zamandır, gündemin yoğunluğunda yazamadım. Necati Şaşmaz’ın bu yönde, Kıbrıs’ta temasları oldu. Olumlu yanıtlar aldı. Ki Kıbrıslı olmasa bile Kıbrıslı kadar Kıbrıs’a yakın biri. Edindiğim bilgiye göre bu sene içerisinde film için start verilecek. Filmin 1974 yılındaki Barış Harekatı’nı konu alması düşünülüyor. Ama değişiklikler de olabilir.

BAKMADAN GEÇME!