Kuğularla dalga geçti

Güncelleme Tarihi:

Kuğularla dalga geçti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2011 16:13

Haberin Devamı

 

 

MANŞET
------

Kuğularla
dalga geçti

spot
----
Ünlü komedyen Jim Carrey, başrolünde Natalie Portman’ın oynadığı “Black Swan” (Siyah Kuğu) filmini ti’ye aldı.

yazı
----
Natalie Portman, Mila Kunis ve Winona Ryder’ın rol aldığı, Kuğu Gölü Balesi’ni sahnelemeye hazırlanan bir grup balerin arasında yaşanan gerilimi konu alan “Black Swan” (Siyah Kuğu) filmi, sinema eleştirmenlerinden geçer not aldı. Portman’ın da filmdeki performansıyla Oscar’a en yakın aday olduğu konuşulmaya başlandı. Ancak tüm bunlar, filmin Jim Carrey’nin diline düşmesine engel olamadı! “Saturday Night Live” adlı televizyon şovuna konuk olan dünyaca ünlü komedyen, filmi ti’ye alan bir skeçte rol aldı. Mila Kunis’in canlandırdığı Lily karakterine bürünen Carrey, seyirciyi kahkahaya boğdu.

Haberin Devamı

kutu
----
Yeni filmiyle de
çok konuşulacak
Natalie Portman, “Black Swan” filmindeki performansının ardından, Ashton Kutcher ile başrolü paylaştığı “No Strings Attached”deki sevişme sahneleriyle gündemde. Şu sıralar annelik heyecanı yaşayan güzel oyuncunun bu yeni filmi, 21 Ocak’ta Amerika’da gösterime girecek.

KISALAR
-------

Önce single
sonra albüm
“Hold It Against Me” adlı yeni single’ını önümüzdeki günlerde çıkaracak olan Britney Spears, geçtiğimiz gün Los Angeles’taki bir güzellik salonundan çıkarken görüntülendi. Ünlü şarkıcı, mart ayında da bir albümle müzikseverlerin karşısında olacağını açıkladı.

Bir ihanet öyküsü
Ünlü yönetmen Ron Howard’ın yeni filmi “The Dilemma”nın galası geçtiğimiz gün Chicago’daki AMC River East Theater’da düzenlendi. Vince Vaughn ve Kevin James’in başrol oynadığı filmde ‘Zip’ karakterini canlandıran Channing Tatum, galaya eşi Jenna Dewan ile katıldı. “The Dilemma”, yakın arkadaşının uğradığı ihanete şahit olan bir adamın öyküsünü anlatıyor.

Prodüktör Salma
Salma Hayek, “Ugly Betty” dizisinin ardından yeni bir televizyon projesine imza atmaya hazırlanıyor. Son olarak Adam Sandler’la birlikte “Grown Ups” adlı filmde rol alan güzel oyuncu, Amerikan ABC kanalında yayınlanacak mini bir dizinin prodüktörlüğünü üstlenecek. Gregory Maguire’ın “Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West” adlı romanından uyarlanacak dizide kimlerin rol alacağı ise henüz belli değil.

Haberin Devamı

Kırmızı gala
Rachel McAdams, yeni filmi “Morning Glory”nin galasında kırmızılar içinde boy gösterdi. Filmin Berlin’de düzenlenen galasına Michael Kors imzalı elbiseyle katılan McAdams’a, rol arkadaşı Harrison Ford eşlik etti. Diane Keaton’un da rol aldığı “Morning Glory” filminde başarısız bir sabah programının kaderini değiştirmeye çalışan genç bir prodüktörün hikayesi anlatılıyor. Filmin ülkemizde 1 Nisan’da vizyona girmesi planlanıyor.

Koş Jake koş
Taylor Swift’le ilişkisini sessiz sedasız bitiren Jake Gyllenhaal, aşk acısını sabah akşam spor yaparak hafifletmeye çalışıyor. İlişkisi hakkındaki soruları yanıtsız bırakan ünlü aktör, geçtiğimiz gün yine Hollywood sokaklarında sabah koşusu yaparken objektife takıldı.

Haberin Devamı

Umursamadı
Madonna’nın Kabala öğretisine yönlendirdiği kızı Lourdes Leon, geçtiğimiz gün New York’taki bir Kabala merkezinden çıkarken görüntülendi. 14 yaşındaki Lourdes’in yanında küçük kardeşleri Rocco ve David de vardı. Utangaç ikili, kameraları görünce korumalarının arkasına saklandı. Annesine benzerliğiyle dikkat çeken Lourdes ise paparazzileri hiç umursamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!