Kraliçenin selüliti konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Kraliçenin selüliti konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2004 09:42

Önceki akşam yapılan Miss Turkey 2004 yarışmasında birinci olan 19 numaralı yarışmacı Nur Gümüşdoğrayan'ın ciddi selülit sorunları davetlilerin gözünden de kaçmadı.

Miss Turkey 2004 yarışması önceki akşam Grand Cevahir Otel’de yapıldı. Tamer Karadağlı, Tuğçe Kazaz ve Yüksel Ak’ın sunduğu yarışmada 19 numaralı yarışmacı Nur Gümüşdoğrayan birinci, 1 numaralı yarışmacı Fatoş Seğmen ikinci, 16 numaralı yarışmacı Birce Akalay üçüncü, 13 numaralı yarışmacı Gülşah Şahin dördüncü oldu. Ancak yarışma sonrası genel kanı, birincinin beğenilmediği yönündeydi... Ciddi selülit sorunları olan ve bu hali davetlilerin gözünden de kaçmayan Gümüşdoğrayan, buna rağmen kraliçelik tacını rakiplerine bırakmadı.

Azra Akın, geceye sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ ile katıldı. Best Model Yarışması’nın eski birincileri Kıvanç Tatlıtuğ ile Şenay Akay’ın 18 Mayıs’ta Japonya’daki moda haftasına katılacaklarını söyleyen Akın, ikisine de bol şans diledi.

Ediz Hun’un kızı Bengü ile birlikte olduğu söylenen Beyazıt Öztürk, ‘Evlenecek değilim. Bengü programıma geldi, orada tanıştık’ dedi. Çocuklar Duymasın dizisinin yeni annesi Zeynep Tokuş da gecede yeni saç modeliyle dikkat çekti.

Organizatör Can Sandıkçıoğlu ile ünlü modacılar Yıldırım Mayruk ve Cemil İpekçi salonda bir araya geldi. Mayruk’a sarılan İpekçi, bir soru üzerine ‘Aramızda rekabet söz konusu olamaz. Yıldırım Mayruk olmasaydı ben olamazdım. Hocası ile öğrencisi arasında rekabet mi olur’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!