Koş Hande koş

Güncelleme Tarihi:

Koş Hande koş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sinema ve televizyon dünyasının genç ve başarılı ismi Hande Ataizi, formunu her gün düzenli olarak jimnastik yaparak koruyor. Ataizi, sporun verdiği dinçlik sayesinde yoğun iş temposuna ayak uydurabildiğini söylüyor.

Güzelliği ve düzgün fiziğiyle pekçok genç kızın kendisine örnek aldığı Hande Ataizi, güne sabah saat 07.00’de jimnastik salonunda adalelerini ısıtma hareketleriyle başlıyor. Ataizi, günlük yoğun iş temposuna başlamadan önce yaklaşık 1.5 saatini Swissotel’in sağlık merkezinde geçiriyor. Güzel sanatçı, önce adalelerini ısıtma hareketi yapıyor. Bunu yer hareketleri, jimnastik ve koşu bandı takip ediyor.

Kısa bir dinlenme arası veren Ataizi, daha sonra ağırlık çalışmaya başlıyor. Önce hafif kilolarla çalışıp ardından bu kiloları ağırlaştırıyor. Tabii bütün bu hareketler bir program dahilinde gerçekleştiriliyor. Bu temponun ödülü de duş, portakal suyu ve daha sonra iyi bir kahvaltı oluyor.

HAYDİ HANDE

Koşu bandı, ağırlıklar, çekme aleti arasında Hande Ataizi... Amacının kilo vermekten çok sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek olduğunu söyleyen Ataizi için günün en vazgeçilmez anları başlıyor... Ataizi enerjisini en üst noktada kullanabilmek için her gün en az 1.5 saatini jimnastik salonunda geçiriyor.

MEDİTASYON YAPAR GİBİ

Hande Ataizi’nin öncelikli olarak tercih ettiği aletlerden biri koşu bantı. Yaklaşık yarım saat koşu bandında terleyen Ataizi, bu sürede sanki meditasyon yaptığını hissediyor .



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!