Korkmaz Yiğit’i korkutan güzel

Güncelleme Tarihi:

Korkmaz Yiğit’i korkutan güzel
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2011 09:52

Haberin Devamı

Kibele Konutları, Nova Plaza, Platin Konutları, Yeşil Vadi, Kurtköy Sun City ve Yeni Bahçeşehir gibi inşaat projeleriyle ünlenen işadamı Korkmaz Yiğit, Savarona Yatı’nda düzenlenen bir düğünle sekreteri Azbiye Yiğit’le evlenmişti. Türk Ticaret Bankası, Kanal 6 ve Milliyet Gazetesi’ni alarak dikkatleri üzerine çeken Yiğit, “Türkbank ihalesine fesat karıştırmak” suçlamasıyla tutuklanarak Kırklareli E Tipi Cezaevi’ne konulmuştu. Hapisten çıktıktan sonra uzun süre ortalarda görünmeyen Yiğit’i geçtiğimiz hafta sonu İstanbul-Bodrum seferi yapan Atlas Jet uçağında gördüm.

 Business Class’da uçan Korkmaz Bey, uçaktan ineceği sırada beni görünce, geri dönerek hosteslere Business Class’ın perdelerini kapattırdı. Bu davranışına önce anlam veremediğim Yiğit’in daha sonra sarışın bir güzelle uçaktan indiğini gördüm. Birbirlerini tanımıyormuş gibi davranan ikili, daha sonra aynı araca binerek gözden kayboldu.

Haberin Devamı

             
06-07-2011 KELEBEK VİP ADRES

 
Rıza Güral’ın Tornası

70 yıllık ömrünün 56 yılını çalışarak geçiren Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral adına, Rıdvan Akar’ın kaleme aldığı “Rıza Güral’ın Tornası” isimli kitabın tanıtımı Ortaköy Esma Sultan Yalısı’nda yapıldı. Rıza Güral’ın teşekkür konuşmasının ardından belgesel gösterisiyle devam eden davete, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

*

Paris yolcusu

Ünlü modacı Dilek Hanif, her yıl ocak ve temmuz aylarında iki kez düzenlenen Paris Haute Couture haftasında 2011/12 Haute Couture koleksiyonunu tanıtmak üzere ekibiyle Paris’e gitti. Aralarında Chanel, Lanvin, Christian Dior gibi moda devlerinin yer aldığı Paris Haute Couture haftasında bir kez daha boy gösterecek olan Dilek Hanif, bugün Saint Germain’deki yabancı moda basını ve Haute Couture müşterilerine koleksiyonunu tanıtacak.


KISA KISA

Bonsai sergisi

Hizmete girdiği günden bu yana birçok etkinliğe imza atan Astoria AVM’de Japonya’nın geleneksel minyatür ağaç yetiştirme sanatı ‘Bonsai Sergisi’nin açılışı yapıldı. Bonsai sanatçısı Harun Parlak’ın 100 farklı çalışmasını yakından görmek ve bu egzotik ağaca dair tüm detayları öğrenmek istiyorsanız Astoria AVM’ye uğramanızı tavsiye ederim.

 

GECE KUŞU

Hem çaldı hem söyledi

Haberin Devamı

Bodrum Marina’da bulunan Cook Shop Restoran her gün ünlü isimleri ağırlıyor. Fatih Ürek, ortağı olduğu Cook Shop’ta önceki gün Ayşegül Tecimer’in kız kardeşi Ceylan Tecimer’i misafir etti. İki eski dost DJ Batu’nun müzikleri ile keyifli saatler geçirdi.


Plaj partisi

“Dünyanın En İyi Dizayn Oteli” ödüllü Adam&Eve’de DJ Armin Van Buuren, ‘Beach Party’ adı altında düzenlenen etkinlikte 4 saati aşkın bir performans sergiledi.


Nostaljik parti

Anjelique’deki partiler hız kesmeden devam ediyor. Beyoğlu’nun gözde mekanı 45’lik ile ortaklaşa düzenlenecek bugünkü partide geçmişin popüler şarkıları çalınacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!