Kördüğüm dizisinin bu akşam yayınlanan 28. bölümünde Ali Nejat köşeye sıkışıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm dizisinin bu akşam yayınlanan 28. bölümünde Ali Nejat köşeye sıkışıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 22:34

Kördüğüm dizisi bu akşam 28. bölümüyle ekranlara geldi. Fox TV ekranlarının fenomen dizisi haline gelen Kördüğüm'ün yeni bölümünde hareketli dakikalar yaşandı. Herkes tarafından ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümüne Ali Nejat damgasını vurdu. Karasu Ailesi’nin sonunu getirebilmek için öncelikle Ali Nejat’ı yok etmesi gerektiğini bilen Murat, kurduğu tuzaklarla Ali Nejat’ın elini kolunu iyice bağlar. İşte, Kördüğüm 28. bölüm özeti ve fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının nefes kesen dizisi Kördüğüm bu akşam 28. bölümüyle ekranlara geldi. Son dakikasına kadar heyecanın hiç eksilmediği dizide hareketli saatler yaşandı. Dizinin yeni bölümünde Feyza’nın büyük bir aşkla bağlı olduğu Murat’ın gerçek yüzünü gören ve neler yapabileceğini bilen sadece iki kişi vardır. İşte, Kördüğüm 28. bölüm özeti ve fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Naz’ın ölümünden sonra ortaya çıkan tüm deliller, katil olarak Ali Nejat’ı göstermektedir. Karasu Ailesi’nin sonunu getirebilmek için öncelikle Ali Nejat’ı yok etmesi gerektiğini bilen Murat, kurduğu tuzaklarla Ali Nejat’ın elini kolunu iyice bağlar. Ali Nejat’ı kurtarabilecek kimse yokken, Kaan kimseye haber vermeden birinin kapısını çalar. Feyza’nın büyük bir aşkla bağlı olduğu Murat’ın gerçek yüzünü gören ve neler yapabileceğini bilen sadece iki kişi vardır köşkte. Biri, felç geçirdiği için sessiz ve hareketsiz kalan Tarık Bey, diğeri de Umut’un özgürlüğü için Murat’ın isteklerini kabul eden Neslihan… Umut, Neslihan’ın kendisini terk ettiğini ve başkasıyla birlikte olduğunu sanmaktadır. Öte yandan Umut hayalindeki yerli otomobili yapabilmek için sürpriz bir isimle yeniden çalışmalara başlar. Gökçe’nin doğum zamanı gelir. Genco ne Gökçe’yi ne de bebeği bırakmak istemez ancak Gökçe kendi yolunu çizmiştir.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 28. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Feyza’nın Barış’ın ölümünden babası Tarık Bey’in sorumlu olduğunu öğrenmesinin ve ona evlat acısı yaşatmak için kendisini vurmasının üzerinden 7 ay geçmiştir… Ali Nejat ile Naz evlilik hazırlıkları içindedir. Ancak Eylül’e olan bitmemiş duyguları Ali Nejat’ın kafasını karıştırır. Bu sırada Naz tamamen tesadüfen, Ali Nejat’ın geçmişine ait ve herkesten saklanan çok büyük bir sırrı öğrenir. Bu öyle bir sırdır ki, Naz başta olmak üzere bilen herkesin hayatını tehlikeye atar.Umut’un hapisten çıkması Neslihan’a bağlıdır… Eğer Neslihan, Murat’ın kendisine sunduğu teklifi kabul ederse, Umut’a özgürlük kapısı açılacaktır. Ancak bu kez Umut’u kaybedecektir… Umut hapise girdikten sonra ortadan kaybolan Gökçe’ye kimse ulaşamaz. Herkes büyük bir merak içindeyken, Genco’nun aklına bir fikir gelir. Feyza’yı kaybeden Enver Bey’in Eylül’ü kaybetmeye niyeti yoktur. Enver Bey’in, Eylül yanında kalsın diye yaptığı plan, hiç istemeden herkesin hayatını değiştirir.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 28. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!