Kördüğüm dizisinin 26. bölüm yeni fragmanında sürpriz karar!

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm dizisinin 26. bölüm yeni fragmanında sürpriz karar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 14:14

FOX TV'nin heyecan dolu dizisi Kördüğüm 26. bölüm fragmanını yayınladı. Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Kördüğüm 26. bölümü ile sezon finali yapacak. Ali Nejat ve Naz arasındaki gerilim daha da artıyor. Kördüğüm 26. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Kördüğüm dizisi 25. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin son bölümünde yer yerinden oynadı. 26. bölümü ile sezon finali yapacak olan Krödüğüm dizisinin son bölümünde yaşananlar ve Kördüğüm 26. bölüm fragmanı haberimizde.

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali Nejat’ın sözlerinden etkilenen Eylül İstanbul’da kalmaya karar verir. Bu sırada, Barış’ın ölümüyle ilgili bildiklerini de Ali Nejat’a anlatır. Ali Nejat, Enver Bey ile birlikte Barış’ın ölümüne sebep olanların peşine düşer. Ali Nejat’ın otomobiline çarpan kamyon şoförünü Enver Bey çoktan bulmuştur… Kaza değil planlı bir cinayettir ve bu cinayette bütün kapılar Murat’a çıkar. Ali Nejat’ın yurtdışına taşınma kararını ertelemesi, Eylül’ün gitmekten vazgeçmesi ve artık silahların konuştuğu tehlikeli bir dünyanın içinde olmak Naz’ı tedirgin eder.

Haberin Devamı

Üstelik Ali Nejat’ın artık kendisine karşı ilgisini de yitirdiğini düşünen Naz ayrılık kararı alır. Ali Nejat ile Eylül, ikisi için çok özel olan bir yerde karşılaşır. Eylül, Ali Nejat ile Naz’ın ayrıldığını öğrenir. Emre’nin bir çöplükte ölü bulunması gözleri Umut ve Genco’ya çevirir. Umut katil zanlısı olarak gözaltına alınır. Ayhan’ın dükkanına giden Naz, Eylül ve Kaan’ın gelmesiyle kırılma noktası yaşar. Murat’ı Didem’in mezarı başında, onunla konuşurken gören Ali Nejat duyduklarına inanmakta zorlanır… Murat’ın kendisine olan düşmanlığının altında bambaşka sebepler vardır… Kördüğüm yeni bölümüyle Perşembe akşamı FOX'ta!

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLE

KÖRDÜĞÜM 26. BÖLÜM FRAGMANI

 SAADET IŞIK AKSOY'DAN KÖRDÜĞÜM'E TEŞEKKÜR

'Kördüğüm' dizisinde ‘Enver Bey’in kız kardeşi ‘Eylül’ karakterini canlandırımaya başladı. Hem setteki ortam hem de aldığı olumlu tepkiler karşısında mutlu olan Saadet Işıl Aksoy, Instagram hesabından teşekkürleri iletti. İşte o cümleler:

İstanbul'a ayak basar bazmaz toplantılar, set, çekim, sevdiklerimle vakit geçirmek vs derken artık bu yazının vakti çoktan gelmişti. Kördüğüm Ailesi'nin bir parçası olmama vesile olan ve dahil olduğum bu ailede beni içten bir sevgiyle karşılayan herkese çok teşekkür ederim. Yeniden "evim" gibi hissettiğim bir sette olma duygusunu kelimelere dökmek çok kolay değil, kolay olan bir şey varsa o da hayatın akışına güvenmek ve sürprizlerine izin vermek. Bu güzel sürpriz için minnettarım. SAADET.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM OYUNCULARI

Ali Nejat: İbrahim Çelikkol, Naz: Belçim Bilgin, Umut: Alican Yücesoy, Neslihan: Rojda Demirer, Oğuz: Murat Daltaban, Ayşen: Ayda Aksel, Ayhan: Ege Aydan, Feyza: Tülay Günal, Tarık: Tuğrul Çetiner, Genco: Ferit Aktuğ, Gökçe: Gözde Çığacı, İbo: Tuncer Salman Cahide: Sabriye Kara, Mert: Serdar Yeğin, Hasan: Ali Tutal, Kaan: Aybars Kartal Özson, Murat: Teoman Kumbaracıbaşı Ve Enver: Mehmet Aslantuğ

BAKMADAN GEÇME!