Kördüğüm dizisinin merakla beklenen 25.bölüm fragmanında şok!

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm dizisinin merakla beklenen 25.bölüm fragmanında şok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2016 09:56

Kördüğüm dizisi bu hafta bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Kördüğüm'ün yayınlanan son fragmanında şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Naz ve Ali Nejat cephesinde ise ayrılık çanları çalıyor.İşte Kördüğüm 25.bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar

Haberin Devamı

Kördüğüm dizisi 25. bölüm fragmanını yayınladı.Perşembe akşamı son bölümü ile ekrana gelen Kördüğüm dizisinde Naz ve Ali Nejat arasında gerilim yükseldi. Evlilik planı yapan ikilinin ilişkisi sarsılıyor. İşte Kördüğüm yeni bölüm fragmanı ve dahası..

Babası Tarık Karasu’nun kendi hayatını pazarlık konusu yaptığını öğrenen Feyza öfkelidir. Enver Bey, Feyza’ya Barış’ın ölümünün kaza değil cinayet olduğunu söyler. Feyza için bu ikinci büyük darbe olur.Köşke giden Murat, Tarık Bey’i yerde, kendinden geçmiş bir halde bulur. Bu sırada ne kadar büyük bir sırrını açık ettiğinin farkında değildir. Enver Bey’in kafasına silah dayayacak kadar ileri giden Murat, beklemediği bir olayla sarsılır. İbo, Hasan’ın borcunu ödeyenin Murat olduğunu öğrenir.

Ali Nejat ve Murat’ı yumruk yumruğa getiren bu olay, Murat’ın geçmişi ile ilgili bir sırrının da ortaya çıkmasını sağlar. Öte yandan, Gökçe’nin başına gelenleri duyan Umut, Emre’yi öldüresiye döver. Başvurusu kabul gören Naz, bu kaostan kurtulmak için bir an evvel yurtdışına gitmeyi ister. Ali Nejat ise bu koşullarda bunun mümkün olmadığını anlatır. İkilinin kavgaları sıklaşmıştır. Eylül ise dönüş için havalimanındadır ancak, Ali Nejat’a yolladığı mesaj her şeyi değiştirir. Kördüğüm yeni bölümüyle Perşembe akşamı FOX'ta!

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLE

KÖRDÜĞÜM 25. BÖLÜM FRAGMANI

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eylül’ü Ali Nejat’ın evinde gören Naz, Ali Nejat’ın açıklama yapmasına izin vermeden oradan ayrılır. Enver Bey, oğlu Barış’ın ölümünü Murat’ın planladığından artık kesinlikle emindir. Ancak elinde büyüyen Murat’ın bu düşmanlığının sebebini merak eder. Enver Bey, bu sırrı çözmek için Murat’ın kasasında sakladığı sırlara ulaşır. Burada, Ali Nejat’ı da mahvedecek bir belge vardır. Bugüne kadar Ali Nejat’ın, Murat hakkındaki uyarılarını dikkate almayan Tarık Bey ve Feyza şimdi durumu yeniden değerlendirmek zorundadır.

Bu sırada Tarık Bey, Enver’in karşısına çıkar ve ona hisseleri geri vermesi karşılığında dudak uçuklatan bir teklifte bulunur. Feyza için bu teklifi öğrenmek tam anlamıyla bir yıkım olur. Genco’nun aşk itirafına sinirlenen Gökçe, Emre’nin peşinde olduğundan habersizdir. Gökçe’yi yalnız yakalayan Emre onu partinin yapıldığı evde bir odaya kapatır. Emre başka bir yüzünü göstermektedir ve Gökçe’nin yardım çığlıklarını duyan kimse yoktur…

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLE

 SAADET IŞIK AKSOY'DAN KÖRDÜĞÜM'E TEŞEKKÜR

'Kördüğüm' dizisinde ‘Enver Bey’in kız kardeşi ‘Eylül’ karakterini canlandırımaya başladı. Hem setteki ortam hem de aldığı olumlu tepkiler karşısında mutlu olan Saadet Işıl Aksoy, Instagram hesabından teşekkürleri iletti. İşte o cümleler:

İstanbul'a ayak basar bazmaz toplantılar, set, çekim, sevdiklerimle vakit geçirmek vs derken artık bu yazının vakti çoktan gelmişti. Kördüğüm Ailesi'nin bir parçası olmama vesile olan ve dahil olduğum bu ailede beni içten bir sevgiyle karşılayan herkese çok teşekkür ederim. Yeniden "evim" gibi hissettiğim bir sette olma duygusunu kelimelere dökmek çok kolay değil, kolay olan bir şey varsa o da hayatın akışına güvenmek ve sürprizlerine izin vermek. Bu güzel sürpriz için minnettarım. SAADET.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM DİZİSİNİN KÜNYESİ

YAPIM: Endemol Shıne Türkiye
YAPIMCI: H.Hakan Eren, Gökhan Tatarer
PROJE TASARIM: Ömer Faruk Sorak
DRAMALAR DİREKTÖRÜ: Cengiz Deveci
PROJE KREATİF DANIŞMANI: Hülya Vural
PROJE YAPIMCISI: Tekin Doğan
YÖNETMEN: Gökçen Usta
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Oktay Başpınar
HİKAYE TASARIM: Yıldız Tunç
HİKAYE GELİŞTİRME: Grafı2000 Yazım Ekibi
SENARYO: Yiğit OkanMÜZİK: Tamer Çıray

KÖRDÜĞÜM OYUNCULARI

Ali Nejat: İbrahim Çelikkol, Naz: Belçim Bilgin, Umut: Alican Yücesoy, Neslihan: Rojda Demirer, Oğuz: Murat Daltaban, Ayşen: Ayda Aksel, Ayhan: Ege Aydan, Feyza: Tülay Günal, Tarık: Tuğrul Çetiner, Genco: Ferit Aktuğ, Gökçe: Gözde Çığacı, İbo: Tuncer Salman Cahide: Sabriye Kara, Mert: Serdar Yeğin, Hasan: Ali Tutal, Kaan: Aybars Kartal Özson, Murat: Teoman Kumbaracıbaşı Ve Enver: Mehmet Aslantuğ

BAKMADAN GEÇME!