Kördüğüm dizisi 1. Bölüm Fragmanı - izle

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm dizisi 1. Bölüm Fragmanı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 20:47

FOX TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kördüğüm, bu akşam 1. ilk bölümü ile ekranlara merhaba dedi. Heyecan dolu bölümlerin izleyicileri beklediği Kördüğüm dizisi, yeni yılın en iddialı yapımlarından biri olarak görülüyor. Peki; Kördüğüm oyuncuları kimler?, Kördüğüm 1. bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Zengin oyuncu kadrosuyla dizi dünyasına merhaba diyen Kördüğüm dizisinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy yer alıyor. Bu akşam saat 20:00 itibariyle izleyicilerin karşısına çıkan dizideki kaza sahnesi ile adeta izleyenleri isyan ettirecek türden. Peki; Kördüğüm 1. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sinema seyircilerinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak'ın yönetmenliğinde çekilen Kördüğüm dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

Zengin oyuncu kadrosuyla ekrana gelen ‘Kördüğüm’, karakterleri ve hayat standartları tamamen zıt olan iki farklı erkek ve idealist bir kadın arasında geçen hikayesiyle daha ilk bölümden izleyiciyi kendine bağlamaya aday bir yapım!

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor.

Haberin Devamı

Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor. Heyecanla beklenen yeni dizi ‘Kördüğüm’ 7 Ocak Perşembe saat 20.00’de TV ekranlarında olacak.

KÖRDÜĞÜM 1. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!