Kördüğüm 5. bölüm 2. fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm 5. bölüm 2. fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 21:14

Ekranlara iddialı bir başlangıç yapan Kördüğüm dizisinin 5. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu ve nefes kesen olayların yaşandığı Kördüğüm'ün yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Peki; Kördüğüm 5. yeni bölümünde neler olacak? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Heyecanın bir an bile durmadığı, ilginç olaylara şahit olduğumuz dizinin yayınlanan 4. bölümünün ardından şimdi de gözler 5. bölüme çevrildi. Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak?

Yönetmenliğini Gökçen Usta ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği yeni dizi Kördüğüm’ün başrolünü İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy gibi başarılı isimler paylaşıyor. İlk bölümğnden itibaren gerek oyuncu kadrosu gerek nefes kesen senaryosu ile tüm izleyicileri kendine hayran bırakan dizi kısa sürede reyting sıralamalarında zirveye ulaştı. Gelecek hafta yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Kördüğüm’de bakalım neler yaşanacak?

Kördüğüm 5. bölüm 1. tanıtım fragmanı

Kördüğüm 5. bölüm 2. tanıtım fragmanı

Haberin Devamı

Kördüğüm 4. Bölümde neler oldu?

Heyecanın giderek yükseldiği yeni bölümde bakalım neler yaşandı. Ali Nejat, Kaan’ın oğlu olduğunu öğrenmesinin ardından oğlu ile birlikte yaşamaya karar verir. Kaan’ı dedesi Hasan’dan alır ve kendi evine getir. Babalığın nasıl bir his olduğunu öğrenmeye çalışır. Bu konuda ise ona Naz yardım eder. Kaan ile Feyza ise ilk kez Ali Nejat’ın evinde bir araya gelir. Kaybettiği oğlunun anlarıyla yaşayarak yokluğuna alışan Feyza, Kaan’ı kabullenmekte zorlanır.

Emre, Gökçe’yi kandırmak için her yolu dener. Umut ise tek gecelik ilişki yaşadığı Sinem’den yakasını bir türlü kurtaramaz. Umut’u takıntı haline getiren Sinem onunla yeniden bir araya gelebilmek için her yolu dener. Naz ile Umut arasında artık büyük sırlar vardır. Umut’un başındaki tek dert Sinem değildir. Kenan tamirhaneye gelir ve sudan bir sebepten ötürü olay çıkarır. Herkes şaşkındır. Umut, Kenan’ın üzerine gider ve tam o anda silah patlar.

BAKMADAN GEÇME!