Kördüğüm dizisi 28. bölüm fragmanında tehlike büyüyor!

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm dizisi 28. bölüm fragmanında tehlike büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 10:13

FOX TV'nin sevilen dizisi Kördüğüm 28. bölüm fragmanını yayınladı. Perşembe akşamları ekrana gelen Kördüğüm dizisinde Ali Nejat kurtulabilecek mi? Kördüğüm 28. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının heyecanlı dizisi Kördüğüm 28. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri haline gelen Kördüğüm'de bu hafta ilginç gelişmeler yaşanacak. Ali Nejat ile Naz'ın evlilik hazırlıkları devam etmektedir. İşte, Kördüğüm 28. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Feyza’nın Barış’ın ölümünden babası Tarık Bey’in sorumlu olduğunu öğrenmesinin ve ona evlat acısı yaşatmak için kendisini vurmasının üzerinden 7 ay geçmiştir… Ali Nejat ile Naz evlilik hazırlıkları içindedir. Ancak Eylül’e olan bitmemiş duyguları Ali Nejat’ın kafasını karıştırır. Bu sırada Naz tamamen tesadüfen, Ali Nejat’ın geçmişine ait ve herkesten saklanan çok büyük bir sırrı öğrenir. Bu öyle bir sırdır ki, Naz başta olmak üzere bilen herkesin hayatını tehlikeye atar.Umut’un hapisten çıkması Neslihan’a bağlıdır… Eğer Neslihan, Murat’ın kendisine sunduğu teklifi kabul ederse, Umut’a özgürlük kapısı açılacaktır. Ancak bu kez Umut’u kaybedecektir… Umut hapise girdikten sonra ortadan kaybolan Gökçe’ye kimse ulaşamaz. Herkes büyük bir merak içindeyken, Genco’nun aklına bir fikir gelir. Feyza’yı kaybeden Enver Bey’in Eylül’ü kaybetmeye niyeti yoktur. Enver Bey’in, Eylül yanında kalsın diye yaptığı plan, hiç istemeden herkesin hayatını değiştirir…

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 28. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN KÜNYESİ

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy ve Mehmet Aslantuğ'un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.
İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

BAKMADAN GEÇME!