Kördüğüm 18. bölüm fragmanında şok gelişme! | İzle!

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm 18. bölüm fragmanında şok gelişme | İzle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2016 14:54

Kördüğüm 18. yeni bölümüyle ekranlara bomba gibi geliyor. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Kördüğüm'ün 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kördüğüm kadrosuna dev ismi kattı. Yeni bölümde diziye Mehmet Aslantuğ dahil oldu. Feyza'nın eski eşi Enver Bey'i canlandıracak olan Mehmet Aslantuğ, ekranlara dönüş yaptı. Kördüğüm 18. bölümde neler olacak? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Kördüğüm dizisinin heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Kördüğüm dizisi kadrosuna Mehmet Aslantuğ'u da katmasıyla büyük beğeni toplayacak. Son bölümünde Ali Nejatın evlilik teklifiyle ekranlara damga vuran Kördüğüm, yayınlanan 18. bölüm fragmanıyla büyük ilgi çekti. Kördüğüm yeni bölüme ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ dahil oldu. Hayranlarını sevindiren ünlü isim Kördüğüm'de Feyza'nın eski eşi Enver Bey'i canlandıracak.

ENVER BEY'İN GELMESİYLE NELER OLACAK?

Enver Bey için çalışan Neslihan ve Oğuz'un kimlikleri Murat tarafından ifşa olunca işler karıştı. Olaya el atması gerektiğini düşünen Enver Bey gizliliğini bozacak. Yıllar sonra Enver'in geri dönmesiyle Feyza'nın sağlık durumu tekrardan bozulacak. Enver Bey ile karşılasacak olan Ali Nejat'ın yeğenini kaybettiğindeki duyguları tekrardan canlanacak. Enver Bey işlerine karıştıran Murat'a ne yapacak? Aralarında bir dostluk mu doğacak? 

Haberin Devamı

Kördüğüm 18. bölüm fragmanında şok gelişme | İzle


KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali Nejat’ın evlilik teklifi karşısında şaşkınlığa uğrayan Naz geceyi Ali Nejat ve Kaan’la birlikte geçirir. Ali Nejat’a olan borcunu ödeyebilmek için araladığı her kapı yüzüne kapanan Umut ise Murat’a bir teklifte bulunur. Murat’ın ofisinde yolları kesişen Umut ve Neslihan birbirlerine destek olur.

Şirketi içeriden yok etme planları yapan Murat, Neslihan’ın ardından Oğuz’a da ‘Enver Bey’ adına çalıştığını bildiğini söyler. Oğuz artık mecburen Murat’ın safındadır. Hem Feyza hem de Tarık Bey, Ali Nejat’ın tüm itirazlarına rağmen Murat ile ortaklık imzalar. Bu sırada Ali Nejat da Murat’ın tuzağına düşer. Feyza’nın gizemli eski eşi Enver Bey ise İstanbul’a dönmeye karar verir. Karas Holding ve Karasu Ailesi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır… Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

KÖRDÜĞÜM 18. BÖLÜM FRAGMANI



KÖRDÜĞÜM HAKKINDA

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, her Perşembe  20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.
İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

KÖRDÜĞÜM OYUNCU KADROSU

Ali Nejat Karasu
İbrahim Çelikkol
Naz Özer
Belçim Bilgin
Umut Özer
Alican Yücesoy
Ayşen İşleyen
Ayda Aksel
Ayhan
Ege Aydan
Feyza Karasu
Tülay Güna
Genco
Ferit Aktuğ
Gökçe
Gözde Çığacı
Cahide
Sabriye Kara
Hasan
Ali Tutal
Neslihan
Rojda Demirer
Tarık Karasu
Tuğrul Çetiner
Kaan Karasu
Aybars Kartal Özson
İbo
Tuncer Salman
Oğuz
Murat Daltaban
Mert
Serdar Yeğin

BAKMADAN GEÇME!