Kördüğüm 12. yeni bölümde Naz bebeğini kaybedecek mi? | Fragman izle

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm 12. yeni bölümde Naz bebeğini kaybedecek mi | Fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 14:29

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kördüğüm'ün 12. yeni bölümünde neler yaşanacak? 12. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Kördüğüm'de bu hafta heyecan yine dorukta! Naz'ı ve bebeğini kaybetmekle karşı karşıya kalan Umut ne yapacak? Kördüğüm 12. yeni bölüm fragmanı ve bölüm detayları haberimizde..

Haberin Devamı

 Ekranların sevilen dizisi Kördüğüm'ün 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği Kördüğüm dizisinin yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen Ömer Faruk Sorak oturuyor.

 Başarılı oyuncuları kadrosunda barındıran , yayınlandığı günden itibaren büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Kördüğüm perşembe akşamları 20.00’de FOX Tv ekranlarında.

KÖRDÜĞÜM 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

Umut’la evliliğine bir şans daha vermeyi düşünen Naz, Umut’un Ali Nejat’tan para almasını affedemez. İkili arasında büyük bir tartışma yaşanır.  Umut Naz’ı ve bebeklerini  kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Ali Nejat, Naz’ı yaşadığı zor günlerde yalnız bırakmak istemek ikili git gide birbirine daha çok yakınlaşmaktadır. Öte yandan; Ali Nejat’ın yıllar sonra çıkagelen eski dostu Murat, yerli otomobil yapımı konusunda Ali Nejat’la ortaklık kursa da, arka planda çok farklı planlar peşindedir.

Haberin Devamı


KÖRDÜĞÜM 11. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Umut, Naz’ın hamile olduğunu öğrenir ve ondan evliliklerini kurtarmak için son bir şans ister. Boşanmakta kararlı olan Naz, Umut’un bu ısrarı üzerine büyük bir kararsızlık yaşar. Umut, Kaan ve Naz ile birlikte Ayhan’ın restoranına kahvaltıya gider. Ali Nejat ise bu mutlu aile tablosunu uzaktan izler.

Dosyasını unutan Umut, eve geri döner. Ancak eve geldiğinde karşısında Ali Nejat’ı bulur. Öte yandan Ali Nejat, Kaan’ı kaçırarak dağ evine götüren Feyza’ya olan öfkesini Neslihan’dan çıkarır. Tarık Bey ise Umut’un kendisinden habersiz yürütülen yerli otomobil yapım projesini öğrenir. Umut’u işten kovar, projeyi de iptal eder.
Ali Nejat’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Uzun yıllar hiç görmediği arkadaşı Murat karşısına çıkmıştır. Dostundan ortaklık teklifi alır. Diğer yandan Umut da gizli bir kişiden iş teklifi almıştır.

KÖRDÜĞÜM 11. BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!