Kördüğüm 11. yeni bölüm fragmanında Ali Nejat şokta! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm 11. yeni bölüm fragmanında Ali Nejat şokta - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 14:06

Kördüğüm 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kördüğüm yeni bölümünde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kördüğüm 11. yeni bölümünde neler yaşanacak? Naz’ın boşanma kararı nasıl sonuçlanacak? Ali Nejat yıllar sonra kimle karşılaşacak? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Yapımcılığını, Endemol Türkiye ve Endemol İtalya'nın, yönetmenliğini ise Gökçen Usta ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği fenomen dizi Kördüğüm’de başrolde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy yer alıyor.

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren beğeniyle izlenen dizi bu akşam 11. bölümü ile ekranlara gelecek. Heyecanlı nefes kesen olayların yaşanacağı Kördüğüm bu akşam 11. bölümü ile saat 20:00’da Fox Tv ekranlarında. Sakın kaçırmayın.

Kördüğüm 11. Bölüm 2. Fragmanı

Kördüğüm yeni bölüm detayları

Umut, Naz’ın hamile olduğunu öğrenir ve ondan evliliklerini kurtarmak için son bir şans ister. Boşanmakta kararlı olan Naz, Umut’un bu ısrarı üzerine büyük bir kararsızlık yaşar. Umut, Kaan ve Naz ile birlikte Ayhan’ın restoranına kahvaltıya gider. Ali Nejat ise bu mutlu aile tablosunu uzaktan izler.

Haberin Devamı

Dosyasını unutan Umut, eve geri döner. Ancak eve geldiğinde karşısında Ali Nejat’ı bulur. Öte yandan Ali Nejat, Kaan’ı kaçırarak dağ evine götüren Feyza’ya olan öfkesini Neslihan’dan çıkarır. Tarık Bey ise Umut’un kendisinden habersiz yürütülen yerli otomobil yapım projesini öğrenir. Umut’u işten kovar, projeyi de iptal eder.

Kördüğüm 11. Bölüm 1. Fragmanı

Ali Nejat’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Uzun yıllar hiç görmediği arkadaşı Murat karşısına çıkmıştır. Dostundan ortaklık teklifi alır. Diğer yandan Umut da gizli bir kişiden iş teklifi almıştır. Kördüğüm 11. bölümü ile bu akşam saat 20:00’da Fox Tv’de. Sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!