Konuşursam babam sokağa bile çıkamaz

Güncelleme Tarihi:

Konuşursam babam sokağa bile çıkamaz
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

Babasının ‘‘Yasemin'in Penceresi’’ programında yaptığı açıklamalara kızan ve ilk kez onun hakkında ağır konuşan Ajlan, ‘‘Keşke böyle bir babam olmasaydı’’ dedi.

Müzik piyasasına, pop tarzı şarkılar yorumlayan ‘‘Ajlan-Mine’’ ikilisi olarak girip, daha sonra solo albüm hazırlamaya başlayan caz yorumcusu Ajlan Büyükburç, babası Erol Büyükburç hakkında ilk kez bu kadar ağır konuştu. Babasının ‘‘Yasemin'in Penceresi’’ programındaki açıklamaları yüzünden çok kızgın ve üzgün olduğunu söyleyen Ajlan Büyükburç, babasıyla arasının hiç bir zaman iyi olmadığını söyledi.

Çocuklarıyla ilgilenmiyor

Son yıllarda babasıyla görüşmeyip, hakkında tek bir söz de etmeyen Ajlan, ‘‘Eğer yaşadıklarımı kamuoyuna açıklarsam, inanıyorum ki babamın sokakta dolaşacak hali bile kalmayacak’’ dedi. Erol Büyükburç'un kendisi ve Jeyan isimli kızkardeşiyle hiç ilgilenmediğini iddia eden Ajlan, ‘‘İlgilenmesini de beklemiyorum. Bunu çoktan aştım, ama çıkıp televizyonda aleyhimize konuşmasını kaldıramıyorum’’ diyerek açıklamada bulundu.

Öz kızını bile reddetti

Erol Büyükburç'un kısa bir süre önce ortaya çıkan kendi öz kızı olan Esra Elik'i reddetmesine bir anlam veremediğini belirten Ajlan, ‘‘Esra bu yüzden nüfus cüzdanı çıkaramıyor. Ama bizim babamız bunu umursamıyor’’ diye konuştu.

Nasıl onun kızı olmuşum

Şu günlerde Önder Focan ile bir caz albümü hazırlığı içinde olan Ajlan Büyükburç aile içi sorunların kamuya yansımasına çok üzüldüğünü de belirtti. ‘‘Bunu önce Erol Büyükburç başlattı’’ diyen Ajlan, ‘‘Bazen düşünüyorum, ben nasıl böyle bir adamın kızı olmuşum diye. Üzgünüm, ama keşke böyle bir babam olmasaydı’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!