Kolejin bıcırık afetiydi

Güncelleme Tarihi:

Kolejin bıcırık afetiydi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2005 00:00

Eski sevgilisinden şiddet gördüğünü söyleyen manken Deniz Akkaya, mezun olduğu İSTEK Vakfı Özel Semiha Şakir Lisesi’ndeki yıllığında, başına buyruk, cesur ve çılgın olarak tanımlanıyor. 1995-1996 eğitim öğretim yılında mezun olan Akkaya’ya okul yıllığında ayrılan bölümde, ‘Bıcırık’ lakabının takıldığı görüldü. Akkaya, yıllıkta arkadaşları tarafından,‘Macera ruhlu, delidolu, kendinden emin, doğal afet’ olarak tanımlanıyor ve henüz estetik yaptırmadığı yıllarda çekilen fotoğrafı da yer alıyor.

Deniz Akkaya’yı bir arkadaşı, yıllıkta ‘Çılgınlığı nedeniyle öğretmenler, hatta bütün okul nasibini almış, illallah demişti’ diye anlatıyor. Bir başka arkadaşı ise, ‘Fiziğin (özellikle sapsarı saçların, mavi gözlerin -her ne kadar yeşil olduğunu iddia etsen de-ve biraz uzun boyun) tam bir doğal afet olmana rağmen karakterinin de ondan aşağı kalır yanı yok hani. Özellikle inatçılığın ve dik başlılığın benim gibi uyumlu bir insanı bile çileden çıkarmaya yetiyor’ diye anlatıyor.

Sevgilim değil fotoğrafçım

Deniz Akkaya, önceki akşam Etiler’de bir restoranda genç bir erkekle yemek yedi. Mekan çıkışında fotoğraflarının çekilmesine sinirlenen Akkaya, ‘Niye çekiyorsunuz, ne yazacaksınız. Dergimin kapağını çeken fotoğrafçı arkadaşımla yemek de mi yiyemeyeceğim sizin yüzünüzden’ dedi. Bir süre sonra şakinleşen Akkaya, bu kez fotoğrafçı arkadaşıyla sarılıp objektiflere poz verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!