Kocası Sharon'a dayanabilecek mi

Güncelleme Tarihi:

Kocası Sharona dayanabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sharon Stone, film festivalinin hüküm sürdüğü Cannes'da merdivenlerin başında hayranlarını selamlıyor; ‘‘taş’’ gibi. Seks tanrıçasının insan kılığına girmiş hali sanki. Kameralar ne görmek istiyorsa onu gösteriyor. Herşeyi ortada; göğüsleri, poposu, uzun bacakları... Neredeyse içindeki ateş bile hissediliyor! Bir elini havaya kaldırmış, her türlü bakışa açık. Ama bu sahnede küçük bir reji hatası var; kocası Phil Bronstein, kocadan çok, Sharon'ın elinde taşıdığı bir oyuncağa benziyor.

Stone, geçtiğimiz Sevgililer Günü'nde Bronstein ile sürpriz biçimde evlenirken, kocasını ‘‘saygıdeğer ve şövalye ruhlu’’ olarak tanımlamış ve şöyle demişti: ‘‘Artık doğru düzgün bir mesleği olan bir adam arıyorum. Hollywood'daki tiplerden bıktım. Onlar da öyle bir ego var ki, hiç bir limuzine sığmaz.’’

Sürekli seks yapıyoruz

Phil Bronstein öyle hafife alınacak bir tip değil. ABD'nin ünlü, saygın, ‘‘sert’’ gazetecilerinden. San Francisco'nun önemli gazetelerinden birinin yayın yönetmeniydi. Çift uzun süre birlikte yaşadıktan sonra nihayet evlenmişlerdi.

Sharon Stone, Cannes'da kocasıyla beraberken dokunaklı ve cilveli bir edayla poz veriyor; gelgelelim kadına düşen rol onun üzerine tam olarak oturmuyor. Herkesin nefesini kesme peşinde. Sharon Stone yalnızca Cannes Film Festivali'nin değil, aynı zamanda dünyanın en iyi restoranlarından biri olan Le Moulin de Mougins'de AIDS Vakfı'nın düzenlediği gecenin de yıldızıydı. 100 bin dolar bağış toplayabilmek için sahneye çıktı, dans etti, insanları gaza getirdi. Sonra AIDS'ten ölen oyunculuk hocasını hatırladı ve gözyaşlarını koyuverdi. Tabii kameralar yine oradaydı ve yaşları, daha yere düşmeden yutuverdiler.

Stone, bir basın toplantısında, ‘‘tabii ki de çocuk istediklerini’’ açıklamıştı. Basın mensuplarının ‘‘ne zaman’’ sorusu üzerine, buna eşiyle birlikte karar vereceklerini söyledi: ‘‘Merak etmeyin, sürekli seks yapıyoruz!’’

Sharon hangi şeytana uydu da, herşeye birden sahip olabileceğine inandı? Seks tanrıçası/evinin kadını/kendini pazarlamakta usta/şövalyesinin elinden tutan utangaç prenses. Kısacası kendini göstermeye bayılan bir süperstar, bebek sahibi olma hayallerini anlatıyor. Ne kadar dokunalkı... Açıkça herşeyi birden istiyor!

40. doğum günününden kısa süre önce gazetecilerin ‘‘evlenmeyi düşünüyor musunuz’’ sorusuna üzerine şunları söylemişti: ‘‘Git gellerimle başa çıkabilecek biri lazım. Bir yanım evlenmek istiyor, öbür yanım tek başına ve özgür kalmaktan yana.’’

Sharon Stone 17 yaşından beri, şu andaki konumuna gelmek için çalıştığını söylüyor. 17 yaşında Pennsylvania Eyaleti Güzellik Kraliçesi oldu, 19 yaşında model olarak ilk anlaşmasını imzaladı, 22 yaşında ilk filmini çekti. Sonra da meşhur ‘‘Magnum’’da Tom Selleck'le birlikte oynadı. Ünlendikçe sivri dilini daha rahat kullanmaya başladı. Bir keresinde Hollywood için ‘‘film dünyasındaki ideal kombinasyon, bir vajina ve özgün fikirler’’ demişti. Herkesin kabul ettiği zekasına rağmen, 1992'ye kadar utanmadan sevişebilen sarışın bomba rollerinin ötesine geçemedi. Son altı yılda servetinin 200 milyon doları geçtiği tahmin ediliyor.

Sharon çok şey istiyor

Söylenenlere göre Sharon Stone, pazarlık etmeyi, oltaya takılan büyük balığı kaçırmamayı biliyor. Su altında çekilen son filmi ‘‘Sphere/Küre’’ için uzun süre su altında egzersiz yaptı. Hatta rolüne uygun olarak makyajsız dolaştı. Sinemada rolden role geçilebilir, ama gerçek hayatta bu pek de mümkün olmuyor. Seks tanrıçalığıyla annelik, süperstarlıkla ev kadınlığı kolay kolay bir araya gelmiyor. Hollywood dedikoducuları, şimdi Stone'un kocasının San Francisco'daki gazetesini bırakıp Hollywood'a Beverly Hills'e taşınmasını istediğini söylüyorlar. Bir gazeteci sevdiği kadın uğruna bile mesleğini bırakabilir mi? Sharon Stone çok şey istiyor, ama hiç bir kadın bu kadarını başaramaz!..

Sharon Stone herşeyi istiyor. Cannes Film Festivali'nde ‘‘vamp kadın’’la, ‘‘masum kadın’’ arasında gidip geldi. Kocası ünlü gazeteci Phil Bronstein, figüran rolündeydi. Söylentiye göre Sharon kocasına ‘‘işini bırak, yanıma Hollywood'a yerleş’’ demiş. Bu kadarı da fazla artık! Hangi gazeteci karısı uğruna mesleğini bırakır?!

TÜM GÖZLER SHARON’DA

Sharon Stone bir elbise giymiş ki, giymese daha iyi. Geçmişte

‘‘Temel İçgüdü’’ filmiyle Cannes'ın kraliçesiydi, şimdi yine herkes ona bakıyor. Çünkü şeffaf elbisesinin içine hiçbir şey giymemiş. Yanında maço kocası, Stone'un bir tanesi, Phil Bronstein.

HER YERDE CÜRETKAR

Sharon Stone, Cannes'da katıldığı AIDS Vakfı'nın galasında, cüretkar dansıyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fotoğraflardan da görülüyor ya, Sharon'un dansı şöyle tarif edilebilir: Eller belde, göğüs önde, karın içeride, baş hafif yanda, müziğin ritmine uygun sallanıyor. Belki de Lambada, Makarena, Samba derken, bu senenin kült dansı da ‘‘Sharonade’’ olabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!