Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer evleniyor!

Güncelleme Tarihi:

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer evleniyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 10:37

Kıvanç Tatlıtuğ damat traşı oldu! Bir süredir aşk yaşadığı Başak Dizer ile bu akşam Paris’te gerçekleşecek olan düğün töreninde nikah masasına oturacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, son hazırlıkları tamamlamak için Salı günü Paris'e gitti. Tatlıtuğ’un havalimanında -damat tıraşı- dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, stilist sevgilisi Başak Dizer ile bu akşam evleniyor. Paris'te gerçekleşecek olan törene, çiftin aileleri ve yakın dostları olmak üzere toplam 50 davetli katılacak. Tatlıtuğ ve Dizer geçtiğimiz Salı günü düğün ile ilgili son hazırlıkları tamamlamak için Paris'e gittiler. Törene katılacak olan 50 davetli ise Paris'e dün gitti.

Dünya evine girmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, havaalanında kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı. Tatlıtuğ'un, damat traşını gitmeden önce Türkiye'de yaptırdığı görüldü.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer evleniyor

Bu akşam evlenecek olan Tatlıtuğ ve Dizer çifti, Tatlıtuğ'un Bebek'te Ayşe Sultan Korusu'nda aldığı yeni evde oturacaklar.

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 yılında Adana'da dünyaya geldi. Babası Bosna-Hersek kökenli Adana'lı, annesi ise Edirne'lidir. 2002 yılında Best Model of Turkey, sonrasında Best Model of The World seçildi. 2005 yılında oyunculuğa adımını attı ve Gümüş dizisinde Mehmet karakterini canlandırdı. Bir çok dizide ve filmde rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!