Cansel Çördük kimdir? Arda Turan ile yazıştığı iddia edildi

Güncelleme Tarihi:

Cansel Çördük kimdir Arda Turan ile yazıştığı iddia edildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 12:08

Kısmetse Olur eski gelin adayı Cansel Çördük, Arda Turan ile yazıştığı iddialarıyla yeniden gündeme geldi. Yarışmada Eser West ile büyük aşk yaşayan ancak kısa süre önce ayrılan Cansel Çördük'ün hesabı hacklendi, Arda Turan ile yaptığı konuşmalar da ortaya çıktı. Peki, Cansel Çördük kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yarışmasında ünlenen Cansel Çördük'ün Milli futbolcu Arda Turan sosyal medya üzerinden konuştuğu iddia edildi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur’un ilk sezon adaylarından Cansel Çördük’ün sosyal medya hesabı hacklendi. Hesabı hackleyen kişi Cansel Çördük'ün özel yazışmaları deşifre etti. Yazışmaların arasında Arda Turan'a ait olduğu iddia edilen mesajların da bulunması kafaları karıştırdı. Geçtiğimiz günlerde Arda Turan'ın Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Peki, Survivor Gönüllüler yarışmacılarından Eser West’in eski sevgilisi olan Cansel Çördük kimdir?

İsmini Kısmetse Olur ile duyuran Cansel Çördük, 1995 yılında doğdu. Üniversite eğitimi için Antalya'dan İstanbul'a gelen popüler gelin adayı, stanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim görüyor. Terazi burcu olan Cansel Çördük, ilk olarak Çılgın Dersane filminde rol aldı. Cansel Çördük, Kısmetse Olur evinin popüler damat adaylarından olan ve programdan sonra Survivor’da yarışan Eser West ile büyük aşk yaşamıştı. Yarışmadan birinci çıkan ancak evlenmeyi kabul etmeyen çift, yollarını kısa bir süre önce ayırmıştı.

 

BAKMADAN GEÇME!