Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Yeni yarışmacı kim?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Yeni yarışmacı kim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 09:04

Ekranların sevilerek izlenen izdivaç programı haftanın finali 14 Şubat Pazar akşamı yapıldı. Kısmetse Olur’ da her gün yepyeni olaylar yepyeni tartışmalar çıkıyor. Gelin ve damat adayları gerilim dolu anlar yaşıyorlar. Peki; Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?, Kısmetse Olur evine yeni gelen yarışmacı kim?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da bu hafta nefes kesen bir eleme heyecanı yaşandı. Olayların bir türlü bitmek bilmediği Kısmetse Olur evine veda eden isim Boğaçhan oldu. Ayça ise 10 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Kısmetse Olur haftanın birincisi kimler oldu?

Kısmetse Olur'da Semih ve Ayça haftanın birincisi oldu. Semih'in ve Ayça'nın birinci olmasını halkın SMS oyları belirledi. Bu durumda Semih ve Ayça, koruma altına alınmış oldu. Eleme gecesinde Semih'in ve Ayça'nın  ismi yazılamadı.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Yeni yarışmacı kim

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur'da eleme gecesi yapıldı. Gelin adayları damat adaylarından Eser'i koruma altına aldı. Damat adayları ise gelin adaylarından Ceyda'yı koruma altına aldı. Gelin ve damat adayları evden gitmesini istedikleri adayların isimlerini yazdılar. Yapılan oylama sonucunda gelinler evinden ismi en çok yazılan isim Nur oldu. Erkekler evinden ise en çok ismi yazılan kişi Boğaçhan oldu. 10.000 liralık ödülün sahibinin Ayça olması sayesinde Nur evde kalmaya devam etti. Eve veda eden kişi ise damat adayı Boğaçhan oldu.

Haberin Devamı

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Yeni yarışmacı kim

Kısmetse Olur evine yeni gelen isim kim?

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 14 Şubat 2016 Pazar akşamı yayınlanan bölümünde elenen ve eve yeni giren isim belli oldu. Yapılan oylama sonucunda eve giren yeni damat adayı ise Bedirhan Akdağ oldu. Kısmetse Olur'un yeni damat adayı Bedirhan gelin adayları tarafından çılgın ve ukala olarak değerlendirildi. 25 yaşında olduğunu belirten Bedirhan, yaşam koçluğu yapıyor ve Bursa'da yaşıyor.

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Kısmetse Olur'da geçen hafta neler yaşandı?

Kısmetse Olur'da bu hafta oldukça hareketli geçti. hafta boyunca bir çok tartışma yaşandı. Geçen hafta eleme gecesinde gelin adaylarından Gözde evden ayrılmıştı. Gözde'nin evden ayrılmasının ardından eve gelen yeni gelin adayı Hazal olmuştu.

Haberin Devamı

Hazal, eve gelir gelmez damat adaylarından Emre için geldiğini söylemişti. Ailesinin onayını alarak gelen Hazal'ın gelişi, Emre'nin eski kız arkadaşı Ayça'nın hiç hoşuna gitmedi. Ayça, tüm hafta boyunca Hazal'a tatsız saboteler uyguladı. Hain planlar yaparak Hazal'ı bıktırmaya ve pes ettirmeye çalıştı. Ancak, Hazal pes etmedi ve Emre'yi tanımaya devam etti. Emre ise Ayça'nın gereksiz sabotelerine karşı tepki gösterdi.

Kısmetse Olur'da bu haftaya damgasını vuran olay ise Adnan'la ilişkisi olan gelin adayı Ceyda'nın eski erkek arkadaşı ile klipte oynaması oldu. Ceyda, Adnan ile birlikteyken evden elenince eski erkek arkadaşı ile birlikte bir klipte oynamış.

 

Haberin Devamı

Mehtap, Adnan'ın babası ve eğabeyinin eve gelmesini fırsat bilerek bu konuyu açtı ve Ceyda'yı karalamaya çalıştı. Ancak, Adnan'nın ailesi Ceyda'ya sahip çıktı ve ona laf söyletmediler.

Kısmetse Olur’da Ayça kıskançlık krizine girdi! - izle

Ayça, Hazal'ın çorbasını sabote etti!

Hazal'ın çorbası olay olmuştu. Eve yeni gelen gelin adayı Hazal, emre için çorba yapmıştı. Ancak, Ayça çorbayı dökerek Hazal'ın çorbasını sabote etmişti. Hazal, Ayça'nın sabotesinin altında kalmadı ve erkekler evine gidip çorba yapmıştı. Ayça, Semih'in bu çorbayı içmesini istememişti. Fakat Semih Nur'u dinlemedi ve çorbayı içti. Ayça ise Semih'e büyük tepki göstermişti. Ceyda'da Adnan'ın çorba içmesini istememişti. Ama Adnan dayanamayarak çorbadan içmişti. Tab, ki Ceyda'da sessiz kalmadı. Bir anda ipler gerildi. Adnan'ın ailesinin eve gelmesinin ardından olay tatlıya bağlanmıştı.

Haberin Devamı

Erdem ve Melis'e hayranlarından büyük sürpriz yapıldı. Melis ve Erdem'in hayranları romantik bir ortam hazırlayıp ikilinin başında aşağı balon yağmuru yapmıştı. Eski sevgililerin barışmasını isteyen hayranlarının bu sürprizi karşısında Melis ve Erdem şoke oldular. Ancak barışmayı bir türlü istemiyorlardı. Ev halkının da ısrarı sonunda birbirlerini sevdiklerini söyleyerek barışmışlardı.

Tankut, Semih ile Ayça'nın aşk enerjisi olduğunu iddia etti. Semih ile ilişkisi olan Nur, bu duruma sinirlendi.

BAKMADAN GEÇME!