Kısmetse Olur'da eleme heyecanı - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda eleme heyecanı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 10:31

Kısmetse Olur'da bu hafta (31 Ocak 2016) gecesi kim elenecek? Ekranların sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’da bu hafta, 17. hafta finali heyecanı yaşanıyor. Yarışmada kimin eleneceği ve Kısmetse Olur evinden kimin gideceği merak konusu. Peki; Kısmetse Olur'da bu hafta hangi gelin adayı veya hangi damat adayı veda edecek?

Haberin Devamı

Seda Akgül'ün sunuculuğunu yaptığı Kısmetse Olur'da hem erkekler, hem kadınlar evinden birer aday elenecek. Bu isimlerin kim olduğu merakla bekleniyor. Seyircilerin şu sıralar cevabını en çok merak ettikleri soru ise ''Kısmetse Olur'da kim elenecek?''

Bu sorunun yanıtını 31 Ocak Pazar akşamı canlı yayın ile ekrana gelecek olan Kısmetse Olur finalinde hep birlikte öğreneceğiz.

KISMETSE OLUR'DA BU HAFTA NELER YAŞANDI?

Adnan ve Ceyda arasında sert rüzgarlar esiyor. Murat’ın romantik sürprizlerini kıskanan ve Adnan'ın da kendisine sürprizler yapmasını bekleyen Ceyda, Adnan'dan beklediği tavrı göremiyor. Ceyda'nın tavırları karşısında sinirlenen Adnan Ceyda ile tartışıyor.

Tartışma sonucunda Adnan, Ceyda'ya getirdiği ve arkasında sakladığı hediyeyi çıkarıp Ceyda'ya vererek kırmızı odadan ayrıldı. Sinirlerine hakim olamayan Ceyda eve döndüğünde Adnan'ın hediyesini yere fırlattı. Olayları izleyen Melis, Ceyda'ya kızıyor ve ona bir ders vermek için kolları sıvıyor.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 17. HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI

Melis, Adnan'la birlikte Ceyda'ya oyun oynuyor...

Ceyda'nın Adnan'ı gerçekten sevmediğini ve haketmediğini düşünen Melis, artık Adnan'la ilgilendiğini söylüyor. Melis'in bu açıklamasının ardından şaşkınlık yaşayan Ceyda, Melis ile şiddetli bir kavgaya tutuşuyor.

Kırmızı odada Adnan'la görüşen Melis, Adnan'a Ceyda'nın onun hediyesini nasıl yere attığını anlatıyor. Bu nedenle de Ceyda'ya bir ders vermek istediğini ve onunla bir ilişki yaşamaya başladığını söylemesini istiyor. Bu teklife sıcak bakan Adnan, Melis ile işbirliği yapıyor. Erkekler evinde bile doğruyu söylemeyen Adnan da, Melis gibi herkesi şok ediyor. Tartışmaların, kavgaların sonucunda Melis ve Adnan'ın kendisine ders vermek için oyun oynadığını öğrenen Ceyda, öfkesini yenemiyor ve bu şakayı kabul etmiyor.

Mehtap ve Murat romantik dakikalar yaşıyorlar…

Murat, Mehtap için oldukça romantik bir kahvaltı hazırlıyor. Mehtap bu sürpriz karşısında çok heyecanlanıyor ve mutlu oluyor. Romantik müzik eşliğinde birbirlerinin gözlerinin içine bakarak dans ediyor ve birbirlerine aşk sözcükleri söylüyorlar. Bununla yetinmeyen Murat Mehtap'a bir de hediye vererek mutluluğunu katlıyor. Mehtap'a kendisinde de olan ay yıldızlı bir kolye hediye eden Murat, Mehtap'ın mutluluktan ayaklarını yerden kesiyor.

Haberin Devamı

Aşk, tutku, heyecan ve adrenalinin bir an olsun hız kesmediği Kısmetse Olur'da bu hafta kimin eleneceği ve eve yeni katılan isimlerin kimler olacağı merakla bekleniyor. Tüm bu soruların cevabını 30 Ocak cumartesi günkü haftanın finali bölümünde öğreneceğiz.

Kısmetse Olur'da Geçen Hafta Neler Oldu?

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen Kısmetse Olur haftanın finalinde, yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim damat adayları arasından Gürkan olmuştu. Gürkan'ın elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Selçuk oldu.

Eleme sistemi nedeniyle gelin adayları arasında ismi en çok yazılan Gözde dokunulmazlık oylamasını ve 10 bin lirayı gelinler evinden Ayça'nın kazanması sayesinde elenmekten kurtuldu.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur Haftanın Finali Artık Pazar Akşamları

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekrana gelen “Kısmetse Olur”, haftanın finali ile artık pazar akşamları ekranda olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!