Kısmetse Olur evine bu hafta kim veda etti?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur evine bu hafta kim veda etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2016 20:49

Kısmetse Olur evinde bu hafta yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı. Seyircilerin merak ettiği ''Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?'' sorusu yanıt buldu. Elenecek isimler arasında yer alan gelin adaylarından Nur koruma altına alınırken, Kısmetse Olur'da elenen isim Boğaçhan Tuzcu oldu.

Haberin Devamı

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen izdivaç programı Kısmetse Olur'da haftanın birincileri ve koruma altına alınan yarışmacılar belli oldu. Kısmetse Olur'da dün akşam yayınlanan sürpriz buluşmada ise yarışmacıların fanları ile yarışmacılar bir araya geldi ve tüm merak edilen detaylar konuşuldu.

KISMETSE OLUR 14 ŞUBAT'TA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 14 Şubat akşamı yapılan eleme gecesinde belli oldu. Yapılan oylama sonucunda eve veda eden kişi damatlar evinden Boğaçhan Tuzcu oldu. 

Kısmetse Olur eleme sistemi sayesinde gelin adayları arasında adı en çok geçen Nur dokunulmazlık oylaması ile elenmekten kurtulurken, 10 bin liralık ödülün sahibi de Ayça oldu.

Boğaçhan'ın veda ettiği Kısmetse Olur evine yeni gelen isim ise Bedirhan Akdağ oldu.

Haberin Devamı

Haftanın sms birincileri Ayça ve Semih!

Bu hafta Kısmetse Olur'da SMS oylaması sonucunda koruma alan gelin adayı Ayça Ekin Beğen oldu. Damat adaylarından ise Semih Öztürk oldu. 

KISMETSE OLUR 19. HAFTANIN FİNALİ CANLI YAYIN İZLE

Kısmetse Olur 19.Haftanın Finali Fragmanı

KISMETSE OLUR'DA BU AKŞAM KİM ELENECEK?

19. hafta finalinde Kısmetse Olur evinden kim ayrılacak? Ayça ve Emre aşkında araya giren isim Hazal oldu. Erdem ve Melis'in yaşadığı sürpriz dakikalar izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı... Mehtap ve Murat ilişkisini bozmak isteyen kim? Daniela, Ceyda Eser'in ayrılmasını neden istiyor? Tüm soruların cevabı bu akşam büyük finalde...

Sosyal medyaya düşen dedikodulara göre bu hafta Kısmetse Olur evinden Nur Erkoç gidecek. 14 Şubat Kısmetse Olur eleme gecesinde söylentilere göre haftanın birincisi Ayça Ekin Beğen olacak. Ayrıca Ayça 10 bin liralık ödülün de sahibi olacak. Öte yandan Ayça, Nur ile yakınlaşan Boğaçhan'ı da evden gönderecek.

Kısmetse Olur'da bu hafta kimin eleneceği Kısmetse Olur 14 Şubat canlı yayın ile belli olacak. Kısmetse Olur 19.Haftanın Finali Pazar 22.15'te Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!