Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte Kısmetse Olur'da elenen isim...

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi İşte Kısmetse Olurda elenen isim...
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 11:54

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Kısmetse Olur'da 10 bin liralık çeki kazanan erkekler evinden Emre Ubeyli olunca elenen isim gelinler evinden oldu. Yeni gelin adayı Özge Çanlı Kısmetse Olur'dan elendi

Haberin Devamı

Kısmetse Olur evinde SMS oylaması sonuçları Cumartesi günü açıklandı. Erkekler evinden Emre Ubeyli, gelinler evinden ise Ayça Beğen haftanın birincisi oldular.

Kısmetse Olur evinde bu hafta eleme oylamasında erkekler evinden Ali ve Tankut, gelinler evinden Özge Çanlı ismi çıktı. Melis Buse de aldığı oy oranıyla neredeyse eleme potasına giriyordu.

10 bin liralık çeki kazanan erkekler evinden Emre Ubeyli olunca elenen isim gelinler evinden oldu. Yeni gelin adayı Özge Çanlı geldiği gibi elendi. Özge Çanlı Semih’e talip olunca Melis Buse ve Nur’un tepkisini almıştı.

KISMETSE OLUR'DA KAVGA

Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'a eski yarışmacılardan Melek'in yaptığı ziyaret damga vurdu. Kısmetse Olur'da Melek'in kendisi hakkında söylediklerini duyan Batuhan çok sinirlendi. İşte Kısmetse Olur'da yaşananlar

Haberin Devamı

Melek'in Ayça ve yarışma dışındaki hayatı hakkında söylediklerine sinirlenen Batuhan, soluğu gelinler evinde aldı.Batuhan'ın Emre ile ilgili sorularına sinirlenen Ayça, sevgilisine sert bir karşılık verdi.

 

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi İşte Kısmetse Olurda elenen isim...

BAKMADAN GEÇME!