Kısmetse Olur''da bu hafta kim elenecek? - İşte Kısmetse Olur'da yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek - İşte Kısmetse Olurda yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2016 09:39

Kısmetse Olur haftanın finali yaklaşıyor ve heyecan dorukta. Bu hafta Kısmetse Olur evinde tansiyon hep yüksekti ve yaşananlar heyecan dolu anlara sahne oldu. Kısmetse Olur'da haftanın finaline gelinirken, Rabia ve Gökhan arasında ilişki kopma seviyesine geliyor.. Kısmetse Olur evinde ayrılma noktasına gelen Hazal ve Semih, Semih'in annesinin eve gelmesi ile barışıyorlar. Peki Kısmetse Olur final fragmanında başka neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur programının bugün yayınlanacak bölümünde şaşkına uğratan bir gelişme yaşandı. Kısmet Olur evinin bu haftaki gündemi Semih ve Hazal'ın ayrılmasıydı. Kısmetse Olur'da bir hafta boyunca tartışan, gerginlikler yaşayan bu çift tüm çabalara rağmen barışmamıştı. Fakat Kısmetse Olur'da bugün sürpriz bir gelişme yaşandı.

Gökhan, Rabia'nın sürekli Aykut'tan bahsetmesi üzerine geriliyor ve ilişkisini sonlandırma kararı alıyor! Gökhan ve Rabia aşkında beklenmedik son!

Gökhan ve Rabia ilişki dün yaşananların ardından sona erdi. Gökhan, Rabia'nın sürekli Aykut'tan bahsettiğini ve bundan rahatsız olduğunu dile getirdi. Ardından diğer 8 damat adayını tanırım lafı bardağı taşıran son damla oldu ve Gökhan ilişkisini bitirdi


Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı yayında! Kısmetse Olur evine gelen büyük sürpriz ne?
Herkesin yüzündeki şaşkınlık ifadesine ne sebep oluyor? Kısmetse Olur Haftanın Finali bölümüyle Pazar 23.30'da

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANDI

Kısmetse Olur'da geçtiğimiz hafta yaşanan eleme gecesinin ardından olaylar eksik olmadı. Kısmetse Olur evine katılan iki farklı yarışmacı programa fırtına gibi bir giriş yaptı. Öncelikle yarışmaya dahil olan damat adayı Arif Can, Rabia'ya talip olunca erkekler tarafında işler bir hayli karıştı.

Kısmetse Olur'da eve dahil olan gelin adayı Nazlı'nın da Semih ile yakınlaşması Hazal'ı delirtmiş hatta ikili ayrılık konuşmaları yapmaya başlamıştı.

“KENDİ KAYBEDER”

Hazal ve Semih bahçede baş başa konuşurken Hazal kendisine sarılmayan Semih’e sitem ediyor. Daha sonra gözyaşları içerisinde orayı terk ediyor. Semih ise bu duruma bozularak “Kendi kaybeder” diyor.

HAZAL KIRMIZI ODAYI BASIYOR

Nazlı ise Semih kırmızı odada sohbet ederken Hazal kırmızı odayı basıyor ve ikiliye imalı bakışlar atıyor. Semih ise tepkisini “Burayı da mı basıyorsun artık?” diye veriyor.

Gökhan’ın Esra’ya İlgi Göstermesi Rabia’yı Çıldırttı!

Eve yeni gelen gelin adayı Esra’nın Gökhan’a yakınlık göstermesi Rabia cephesinde gerilime neden olmuştu. Gökhan’ın da Esra’ya yakın ilgi göstermesine dayanamayan Rabia, sonunda sinirlerine hakim olamadı.

Haberin Devamı

Esra, Gökhan ve Rabia arasında yaşanan olaylar sonucunda Rabia daha fazla dayanamayarak gözyaşlarına boğuldu ve Gökhan’a olan aşkını itiraf etti.

HAZAL BABALIK KİMDİR

Kısmetse Olur'un güzellerinden Hazal Babalık 1996 doğumlu yani 20 yaşında ve Maltepe Üniversitesi'nde okuyor. Aslen Rize Ardeşenli ve horona çok meraklı hatta eğitimini de almış.

Hazal programın ilk bölümünde kendini 'Orjinal laz' olarak tanıtarak "Benimle kah gülüp kah ağlayacak, horon oynayacak birini arıyorum" deyip ardından da "inadın biriyim" diyerek çok inatçı olduğunu dile getirmişti. Hazal Karadenizli damat adayı arıyor olmasına rağmen Semih'i görünce fikrini değiştirmiş olacakki memleketi Çorlu olan Semih ile flört etmeye başladı.

BAKMADAN GEÇME!