Kısmetse Olur son bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur son bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 12:44

Kısmetse Olur son bölümünde heyecan doruktaydı. Her gün izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur yarışma programı bu haftada seyircileri tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Peki Kısmetse Olur programında bu hafta öne çıkan konular neler oldu. İşte sevilen program hakkında tüm detaylar

Haberin Devamı

Kanal D'de dün akşam ekrana gelen Kısmetse Olur'da yeni bir beleme heyecanı yaşandı. Seyircinin merakla beklediği Kısmetse Olur'dan 21 Mart tarihinde neler oldu? sorusunun yanıtı belli oldu. Heyecanın dorukta olduğu Kismetse Olur evinde elenen isim Ceyda Kırıcı olurken, eski sevgilisi ile olan klip görüntüleri ise gündeme bomba gibi düştü.

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı günler öncesinden sızmıştı. Buna göre Kısmetse Olur'un bu geceki elemesinde giden isim Ceyda Kırıcı oldu. Peki yeni gelen kimdir çeki kim aldı?

Eski sevgilisi ile klip görüntüleri çıkan Ceyda Kırıcı zor günler geçirdiği Kısmetse Olur evine veda etti. Adnan Kızıltaş için yapım ekibi Betülay Coşkun'un ardından Ceyda'yı da eledi. Kısmetse Olur SMS birincileri de Eser West ve Cansel Çördük oldu.

Haberin Devamı

Ceyda'nın elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı ise Özge Çanlı oldu.

Kısmetse Olur son bölümde neler yaşandı


Kısmetse Olur'da Deniz Seki Sürprizi!
“Bulunduğum Bu Yerde, Her Odada Siz Seyrediliyorsunuz”

Kanal D’nin, hafta içi her gün gündüz kuşağında ekrana gelen ve büyük bir beğeni ile izlenen programı “Kısmetse Olur” a bugün, Deniz Seki’den gelen duygu dolu mektup damgasını vurdu.

Geçtiğimiz yıl cezaevine giren ünlü sanatçı Deniz Seki, Seda Akgül’e ve Kısmetse Olur evine tüm duygularını kaleme aldığı bir mektup gönderdi.

Ünlü sanatçı göndermiş olduğu mektupta şu ifadelere yer verdi;

“Güzeller güzeli Seda’cığıma…

Canı gönülden alkışlıyorum, hem seni hem de Kısmetse Olur ekibini..

Bulunduğum bu yerde, her bir odada siz seyrediliyorsunuz.. Bir sürü, siyah donmuş hayatlara renk oluyorsunuz, çok iyi geliyorsunuz. Öncelikle bu başarınızı canı gönülden alkışlıyorum, ve sizi tek tek kucaklıyorum. Gelinler evindeki tüm güzel kızlara, damatlar evindeki tüm kardeşlerime, kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Kader dostu birçok arkadaşım ile birlikte iyilik dilekleri mutluluk dilekleri yolluyoruz.”

Haberin Devamı

Deniz Seki’den gelen bu mektup evdeki tüm yarışmacıları duygulandırdı. Kısmetse Olur yeni bölümleri ile hafta içi her gün saat 12.45’te Kanal D’de…

KISMETSE OLUR 130. BÖLÜM FRAGMANI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!