Kısmetse Olur 18 Mart sürpriz doğum günü partisi - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 18 Mart sürpriz doğum günü partisi - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 19:59

Kanal D ekranlarının milyonlarca izleyiciyi ekranları başına kilitlemeyi başaran sevilen izdivaç programında bugün inanılmaz olaylar yaşandı. Şok üstüne şok yaşayan adaylar, duygusal anlar yaşayıp gözyaşı döktüler. Kısmetse Olur’da yaşanan tüm olaylar tüm detayları ile haberimizde…

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’da bugün doğum günü heyecanı yaşandı. Kısmetse Olur’un gelin adaylarından Melis’in doğum günüydü. Adaylar birlik olup ona sürpriz bir parti hazırladılar. Ancak Melis’in bundan haberi yoktu.

Arkadaşlarının kendisinin doğum gününü hatırlamadığını düşünen Melis, oldukça gergin ve üzgündü.

Kısmetse Olur’da dün Melis’in yeni gelin adayı Cansu’ya çıkışları bugün damatlar evinde izlendi. Damat adayları Melis’e çok kızdılar. tepkilerini dile getirmek isteyen damat adayları , gelinler evine gitmek için harekete geçtiler. Ancak, bugün Melis’in doğum günü olduğundan dolayı vazgeçtiler.

Damat adaylarının konuşmaları, gelinler evinde de izlendi. Kızların Cansu ağlarken ona destek olmamalarına sinirlenen damat adayları, kızları kızdırdı. Kısa süreli bir gerginlik yaşansa da olay fazla büyümedi.

Haberin Devamı

Melis'e sürpriz doğum günü!

HazEm aşkının çalkantıları tüm hızıyla devam ediyor. Emre’den ilgi bekleyen Hazal iki gündür gözyaşı döküyor. Ağlamasını gördüğü halde yanına gelmeyen ve konuşmayan Emre’ye çok kızan Hazal, sürekli ağlıyor. Emre, bugün Hazal’ın yanına gitti. Ellerini tutup gözlerinin içine bakarak konuştu, ancak yine tartıştılar ve aralarındaki sorunu çözemediler.

Melis’in doğum günü sürprizi hazırlıkları tam gaz devam ederken, Melis’i evden uzaklaştırmak isteyen kızlar Melis’e Semih’in hem Nur’a hem de Melis’e umut verdiğini söyleyip onu damatlar evine yolluyorlar. Damatlar evine giden Melis, damat adayları ile sohbet edip eğlenceli zamanlar geçiriyor.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından Melis, sürpriz doğum günü partisinin olduğu bahçeye geliyor. Arkadaşlarının ona sürpriz hazırladığını gören Melis, çok şaşırıyor ve çok mutlu oluyor. Pasta kesiminden sonra eğleneli danslar ediliyor, duygusal şarkılar eşliğinde romantik ve duygu dolu anlar yaşanıyor. Sıra hediyelerin verilmesine geldiğinde, Semih’in hediyesi dikkat çekiyor. Semih, Melis’e tıpkı Nur’a aldığı gibi yüzük almıştı. Hayranlarından da hediyeler alan Melis, çok mutlu oldu. Ancak, Melis’i en çok eğlendiren hediye, yumruk torbası ve boks eldivenleri oldu.

Haberin Devamı

Melis’ e bir sürpriz daha yapıldı. Melis’in hayranları ona doğum gününü kutlayan kısa videolar hazırlamışlardı. Gözyaşları içinde videoyu izleyen Melis, teyzesinin mesajı ile çok mutlu oldu.

BAKMADAN GEÇME!