Kısmetse Olur'da bugün neler yaşandı? - 21 Mart izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bugün neler yaşandı - 21 Mart izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 19:28

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’da bugün inanılmaz olaylar yaşandı. Entrika, heyecan ve adrenalinin bir an olsun eksik olmadığı Kısmetse Olur evinde, bugün yine sular durulmadı. İşte Kısmetse Olur’da bugün yaşananlar…

Haberin Devamı

Ekranların sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’un en dikkat çeken olayı cezaevinde bulunan Deniz Seki’nin Seda Akgül’e göndermiş olduğu mektup oldu. Uzun zamandır cezaevinde bulunan Seki’nin mektubu herkesi duygulandırdı.

Yeni bölümde ayrıca yeni gelen gelin adayı Özge Çanlı ile Nur ve Melis arasında gerginlik yaşandı. Dün gece yapılan final gecesinde Ceyda’nın elenmesi sonrasında eve katılan yeni gelin adayı Özge’nin Semih ve Murat ile ilgilenmesi gecenin en önemli olaylarından birisi oldu. Ve Semih’e karşı bir şeyler hisseden Melis’in bu durumu duymasından sonra gerginlik ilk andan itibaren başladı. Semih’e aşık olan Nur ise yine aynı şekilde bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi. Yeni gelin adayının şimdi ne yapacağı merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Melis, Kırmızı Oda'ya baskın yapıyor!

Melis, Özge damatlar evindeyken Nur’la birlikte evi basmaya gitti ve ortalık karıştı. Özge ile alaycı konuşmalar yapan Melis, masada duran bardağı bir anda fırlattı ve içindeki meyve suyunu Özge’nin üzerine döktü. Özge, olaya tepkisiz kalırken bardağın yere düşüp kırılmasına sinirlenen Tankut ve Eser Melis’i evden kovdu. Melis gitmeyince tartışma iyice uzadı.

Melis, yine rahat durmadı ve Emre’nin Hazal’ın maddi durumu iyi ama dışarıda olsa Emre ona böyle sert davranmazdı diye ithamlarda bulundu. Bu konuşmaları izleyen Emre, melis’e resti çekti.

Semih ve Özge, kırmızı odada konuşurlarken Melis bu defa da orayı bastı. İkilinin ortasına oturan Melis, ne yaptı etti onların arasını bozdu. Semih’in ikinizle de ilgilenmiyorum demesine bozulan Özge’ye sert çıkan Semih’in ne yapmaya çalıştığı anlaşılamadı.

Kısmetse Olur bugün Mehtap’ın kardeşini misafir etti. Mehtap’ın kardeşinin ablasına Ali’ye şans vermesini istemesi dikkat çekti. Mehtap, arkadaşlarının ve kardeşinin sözlerini dikkate alarak Ali’yi tanımaya çalışacak.

BAKMADAN GEÇME!