Kısmetse Olur'da Seda Akgül'e düğün sürprizi - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda Seda Akgüle düğün sürprizi - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 10:52

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her gün milyonlarca izleyiciyi ekranları başına kilitlemeyi başaran izdivaç programı Kısmetse Olur’da dün düğün vardı. Kısmetse Olur’da hayatının aşkını bulup evlenmeye çalışan gelin ve damat adayları dururken, programın sunucusu Seda Akgül evlendi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un dün yayınlanan olan bölümünde sürpriz bir düğün oldu. Programın sevilen sunucusu Seda Akgül, geçtiğimiz Pazartesi günü sevgilisi Avram Habib ile nikah masasına oturdu. Mutlu birlikteliğini nikah masasına taşıyan Akgül şu an evliliğin tadını çıkarıyor.

Kısmetse Olur'un gelin ve damat adayları da Seda Akgül'e sürpriz bir düğün organize ettiler. Gelinler evini süsleyip masa hazırladılar. Adnan'ın Ceyda'ya aldığı, ancak Ceyda'nın sinirlenerek yere fırlatarak kırdığı gelin tacını bile tamir edip süsleyerek Akgül'e taktılar.

Seda Akgül'ün evliliğini tüm adaylar parti eşliğinde kutladı.

Sunucu Seda Akgül, Kısmetse Olur evine gelirken beyazlar içindeydi. Farklı bir tasarıma sahip olan gelinlik dikkat çekti. Seda Akgül, eve girdiği anda sürprizle karşılaşınca şoke oldu. Mutluluktan ne diyeceğini bilemeyen Akgül, “Nikahımda bu kadar insan yoktu. Ben Kısmetse Olur'ın bana uğur getireceğini düşünüyorum. Acı döneminde paylaşmak için yanımda birinin olacak olması güzel. Bu yaşıma kadar hep korktum. Ama anladım ki hayat tek başına olmuyor.” diye konuştu.

Haberin Devamı

Seda Akgül'ün eşi Avram Habib Kısmetse Olur'daki düğüne katılmadı. Yanlış anlaşılmaları engellemek isteyen Seda Akgül, “Bu benim işim ama o buna mecbur değil. Buraya gelip çok utanıp sıkılacaktı. Ben de onun için üzülecektim. Bu onun görevi değil ki... O beni izleyecek mutlu olacak zaten.” dedi. Kısmetse Olur'un tüm adaylarına her zaman birbirlerinin fikirlerine karşı saygılı olmayı öğütleyen Akgül, eşine karşı da anlayışlı olduğunu göstermiş oldu.

Düğününde Kısmetse Olur'un damat adayları ile tek tek dans eden Akgül'ün mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Adaylara takılmayı da ihmal etmeyen Akgül, “Size örnek olayım diye kendimi bu yaşta feda ettim. Sizi evlendirmeden bu evden göndermeyeceğim.”, “Enişteniz de 48 yaşında ve ilk nikahı. Olmaz demeyin oluyor. Nasıl kandırdım anlatırım.” ve “Ben yapabiliyorsam herkes yapar. Ben korkmadıysam hepiniz yaparsınız ve lütfen yapın. Paylaşmadıktan sonra hiçbir şeyin tadı yok.” dedi.

Haberin Devamı

Seda Akgül, gelin çiçeğini attı. Gelin ve damat adayları çiçeği almak için yarışırken çiçeği yakalayan kişi Batuhan oldu. Ayça'ya yakınlaşmaya çalışan Batuhan, yakaladığı çiçeği Ayça'ya verdi.

Düğünde tüm gelin ve damat adayları Seda Akgül ile birlikte göbek attılar. Özellikle de gelin Akgül, inanılmaz bir performans sergileyerek tüm kurtlarını döktü. Ankaranın Bağları ve Roman havalarında göbek atan Kısmetse Olur adayları ve gelin Seda Akgül, doyasıya eğlendiler.

Kısmetse Olurda Seda Akgüle düğün sürprizi - izle

Seda Akgül kimdir?

17 Haziran 1971'de doğan Seda Akgül, sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuştur. Aldığı eğitimlerin ardından Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington'da staj görmüştür.

Haberin Devamı

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8'de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi'nde 2004-2007 arasında akademisyenlik görevi yapan Seda Akgül, Tv 8 ekranlarında yayınlnan Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunmuştur. Programıyla eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde star TV'ye geçerek Sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılan Kısmetse Olur programının sunuculuğu için Kanal D'ye geçmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!