Kısmetse Olur evinden kim elendi? Yeni damat adayı Boğaçhan kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur evinden kim elendi Yeni damat adayı Boğaçhan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 09:37

Kanal D ekranlarının en çok izlenen programlarından olan Kısmetse Olur’da dün akşam bir eleme gecesi yaşandı. Her elemede ayrı bir heyecan yaşanırken, kimin eve veda ettiği de merak konusu. Kısmetse Olur evine kim veda etti? Elenen isim kim oldu? Haftanın birincisi damatlar evinden mi, gelinler evinden mi çıktı? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

8 gelin ve 8 damat adayının günlerinin büyük bir bölümünü tek bir evde sürdürdükleri ve hayatlarını birleştirecekleri kişiyi bulmalarını amaçlayan Kısmetse Olur’da bu hafta yine heyecanlı bir eleme gecesi yaşandı. Alınan yeni kararla beraber Kısmetse Olur elemeleri Pazar günleri ekrana gelirken, Cumartesi günleri de Kısmetse Olur – Sürpriz Buluşma bölümü izleyiciyle buluşacak.

KISMETSE OLUR EVİNDEN KİM ELENDİ?

Gelinler ve damatlar evinden en çok sms alan iki kişi hem dokunulmaz oluyor, hem de güzel bir sürpriz yaşıyorlar. Bu haftanın birincileri de uzun zamandır aşk yaşayan Mehtap ve Murat oldu. Çift beraber romantik bir yemeğe çıktı.

Damatlar evinden en çok oyu alan yeni damat adayı Selçuk ve gelinler evinden en çok oyu alan gelin adayı Ayça elemeye kaldı. Ancak büyük ödülü kazanan ve gelinler evini korumaya alan Mehtap, Ayça’nın elenmeden kurtulmasını sağladı.  Böylece Selçuk, Kısmetse Olur’a veda etmiş oldu.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR YENİ DAMAT ADAYI BOĞAÇHAN KİMDİR?

Elenen adayın damatlar evinden olmasıyla yeni bir damat adayı eve giriş yaptı. Eve yeni gelen damat adayı Boğaçhan oldu. 24 yaşında olan Boğaçhan İkizler burcu erkeği ve aşçılık mezunu. Yeni damat adayı Marmaris’te yaşıyor. Annesi ve babası daha önce boşanmış. Şu anda tasarım çanta dükkanı işleten Boğaçhan, Fenerbahçe takımını tutuyor. Eve aklında bir gelin adayı olarak gelen Boğaçhan, fikirlerinin değişebileceğini ve başka gelin adaylarıyla ilgilenebileceğini eve girer girmez açıkladı. İlk anlarda Daniela ile gerginlik yaşayan Boğaçhan, Daniela ve Mehtap zıtlaşmasında Mehtap’a hak verdiğini de dile getirdi.

YENİ DAMAT ADAYI BOĞAÇHAN KIZLARLA TANIŞIYOR

BAKMADAN GEÇME!