Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur'da elenen isim şaşırttı!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Kısmetse Olurda elenen isim şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 15:49

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı dün belli oldu. Kısmetse Olur eleme akşamında çok gergin dakikalar yaşandı... Ayça ve Semih elenmeleri için en çok oyu alan adaylar oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta iki kişi elenince iki isim de yarışmaya veda etti.  İsimlerin açıklanmasının ardından Kısmetse Olur'da gözyaşları sel oldu...

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da kimin elendiği açıklandı. Kanal D'nin reyting rekorları kıran programı Kısmetse Olur eleme akşamında büyük heyecan vardı. 

Kısmetse Olur'da dün 34. haftanın finali yapıldı. Peki Kısmetse Olur'da kimler elendi? Haftanın finalinde Kısmetse Olur evine iki kişinin veda edeceği söylendi. En çok oyu alan iki isim Ayça ve Semih oldu. Kısmetse Olur finalinde bu hafta Semih ve Ayça elendi.

KISMETSE OLUR 34. HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI

Erdem ve Nur romantik ödül yemeğine çıkıyor, ikili arasında neler olacak?

Adnan ve Mehtap'ın başbaşa çıktığı yemekte neler yaşanacak? Kısmetse Olur halk oylaması bölümüyle Cumartesi 23.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR HALK OYLAMASI 188. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİMLER ELENDİ?

Geçen hafta Kısmetse Olur evinde haftanın biricisi Daniela ile Tankut Denker oldu. Elenen isim Onur Tezel oldu. Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı Ali Serhat Doğru oldu.

Damat adayları evinde elenmesi istenen Onur, gelin adayları listesinde elenmesi istenen isin Mehtap oldu. Daniela 10 bin TL'lik ödülün sahibi olarak Mehtap evde kaldı ve Onur Tezel elendi..

 

BAKMADAN GEÇME!