Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2016 09:09

23 Ocak Kısmetse Olur'da kim elendi? Bu sorunun yanıtı dün akşam yani 23 Ocak Cumartesi yapılan 16. hafta finalinde belli oldu. Ayça'nın geri dönmesiyle gerginliğin arttığı Kısmetse Olur evine veda eden isim kim oldu? Eve yeni gelen isim kim? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'da 23 Ocak Cumartesi yayınlanan bölümünde elenen isim kim oldu? Sunuculuğunu Seda Akgül'ün yaptığı ekranların olaylı izdivaç programı Kısmetse Olur 16. hafta final heyecanı tüm hızıyla sürüyor.

Ekranların sevilen programında bu hafta neler oldu? Kısmetse Olur'da kim elendi?, Kısmetse Olur'a yeni gelen yarışmacı kimdir?

Kısmetse Olur'da gerçek aşkı bulmak için toplam 16 kadın ve erkek yarışmacı bir arada. Bu akşam Kısmetse Olur'da ''eleme gecesi'' heyecanı yaşandı. Peki; Kısmetse Olur'da kim elendi? İşte detaylar...

Gürkan, Kısmetse Olur'a veda etti!

Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim damat adayları arasından Gürkan oldu. 

Eleme sistemi nedeniyle gelin adayları arasında ismi en çok yazılan Gözde dokunulmazlık oylamasını ve 10 bin lirayı gelinler evinden Ayça'nın kazanması sayesinde elenmekten kurtuldu.

Haberin Devamı

Yeni damat adayı Selçuk, Kısmetse Olur'da!

Gürkan'ın elenmesinin ardından eve giren yeni gelin damat adayı ise Selçuk oldu. 23 yaşında ve fitness antrenörü olduğunu belirten Selçuk, spor salonu sahibi ve bunun yanında tekstil işiyle de ilgileniyor.

KISMETSE OLUR'DA BU HAFTA NELER OLDU?

16. haftanın finali fragmanında görüldüğü üzere yine heyecanlı bir eleme gecesine tanık olacağız. Eve yeni gelen  Gözde Deniz tüm dikkatleri üzerine çekerken, damatlar evinin yeni damadı Semih de kızlar arasında adeta fırtına estirdi. Melis ile bir ilişkiye başlamak isteyen Semih annesinden veto yedi. Buna rağmen yine de Melis’le yoluna devam edip etmeyeceği merak edilen Semih’e final gecesinde kızlar evinden de bazı çıkışlar olacak gibi görünüyor.

Öte yandan Ayça’nın eski nişanlısı Halil ile görüşmüş olması ve bu görüşmenin fotoğraflarının paylaşılması Eser tarafından unutulmamış gibi görünüyor. Ayça’nın kendisi hakkında muhabbet ettiğini söyleyen Eser bu duruma nokta koyma isteğini dile getiriyor. Diğer bir tarafta ise yeni gelen gelin adayı Gözde, Emre’yi tanımak istiyor ve Ayça ile Emre’nin arkadaş kalmasına sıcak bakmadığını belli ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!