Kısmetse Olur'da bugün neler olacak? - 107. bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bugün neler olacak - 107. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 10:33

Kanal D ekranlarının izlenme rekorları kıran izdivaç programı Kısmetse Olur’ da bugün yine heyecan dolu anlar yaşanacak. İzleyicilerin her an şok ile karşılaştığı programda bugün beklenmedik sürprizler yaşanacak. Kısmetse Olur 107. bölüm fragmanı haberimizde.

Haberin Devamı

24 Şubat Çarşamba günü Kanal D ekranında seyiricisiyle buluşacak olan Kısmetse Olur 107. bölümünde neler yaşanacak? İşte Kısmetse Olur'un yeni bölüm detayları.

Bir süredir sürekli tartışan Eser ve Cansel barışıyor mu? Nur'dan ayrılan Semih'in şimdiki hamlesi ne olacak? Murat ve Mehtap arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Yoksa Mehtap ve Murat cephesinde de ayrılık rüzgarları mı esiyor?

Tankut'un, Murat ile birlikte olmasına rağmen kendisine baktığını ve bu bakışlardan rahatsız olduğunu açıklayan Mehtap, evde adeta bir kriz yaşanmasına sebep olmuştu. Murat ve diğer damat adayları Mehtap'ın bu sözlerine tepki göstermişlerdi. Murat'tan hiç beklemediği bir tepki alan Mehtap, kendini savunmaya çalışsa da, Murat Mehtap'ın söylediklerini hazmedemedi. Programın bugünkü yayınında da bu gerginlik devam ediyor. Mehtap ile bahçede görüşen Murat, Mehtap'ın “Beni bir sen anlamışsın ama sen de yanlış anlamışsın.” sözlerine karşılık “Zamana bırakalım bence, daha fazla konuşmak istemiyorum.” diyerek bahçeden ayrılıyor. Acaba Murat İle Mehtap'ın arası açılıyor mu?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 107.Bölüm Fragmanı

Semih ve Nur arasında bu hafta yüzük krizi yaşandı. Sevgililer gününde Semih'in Nur'a tek taş yüzük alması ama yüzüğü “Aldım işte, al tak” tarzı ile vermesi olaylara sebep olmuştu. Nur'un annesi de eve gelip kızından yüzüğü aldı ve Semih'e verdi. Semih, bu olayı hazmedemedi ve sonunda Nur'dan ayrıldı. Nur, ayrılık acısı ile sinir krizi geçirdi. Ayrılığa kolay alışamayacak gibi görünen Nur'a Semih bugün “Hala bittiğinin farkında değilsin bak ben buraya gerçekten ayıpsız ayrılmak için geldim.” diyor. Nur, ayrılık konuşması karşısında ne tepki verecek?

Melis, Nur'dan ayrılan Semih ile ilgilenmeye başladı. Başından beri Semih'in Nur'dan ayrılması için elinden geleni yapan Melis, bugün Semih'le ilgilendiğini itiraf ediyor. Melis, “Semih'le ilgileniyorum, onu istiyorum.” diyor.

Bir süredir ilişkilerinde çalkantı yaşayan Eser ve Cansel, bugün barışacak gibi görünüyor. Eser'in dövmesi sebebiyle araları bozulmaya Cansel ve Eser çiftinin aralarındaki buzlar bugün eriyor gibi. Romantik konuşmalar yapan çiftten Eser, geldiği günden beri en huzurlu olduğu anı yaşadığını söylüyor. Evin nişanlı çifti Cansel ve Eser barışıyor mu? Tüm soruların cevapları, Kısmetse Olur'un bugün yayınlanacak olan bölümünde.

BAKMADAN GEÇME!