Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2002 14:11

*Intershop ´02 başlıyor
7. Uluslararası Perakende Fuarı, 30 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği (AMPD) desteğiyle düzenlenen fuar, Beylikdüzü Tüyap´da yapılacak. Intershop 2002, perakende sektöründe faaliyet gösteren işletmeleri bir araya getirecek. Fuar çerçevesinde çeşitli sempozyumlar da düzenlenecek.

*Sosyal sorumluluk eğitimi
Tulip Kalite-Çevre Danışmanlık Hizmetleri firması, sosyal sorumluluk eğitimi düzenliyor. 7 Haziran´da İstanbul Dedeman Otel´de verilecek olan eğitimle, AB´deki sosyal sorumluluk, çevre ve ekonomi boyutundaki gelişmelerin yöneticilerle paylaşılması amaçlanıyor. Bir gün sürecek eğitime, son müracaat tarihi 27 Mayıs. Ayrıntılı bilgi için: www.tulipconsultants.com


*Garanti, e-Ticaret Başkanı
Garanti Bankası, Avrupa e-Ticaret Komisyonu´nun dönem başkanlığına seçildi. Komisyon internette güvenli alışverişin standartlarını geliştirmek ve sanal dünyada tüketicilerle işyerlerini sahtekarlığa karşı korumak amacıyla kuruldu. Garanti Bankası´nın elektronik ödeme sistemleri konusundaki şirketi Garanti Ödeme Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sezgin´in başkanlığındaki ilk toplantı 17 Nisan´da Brüksel´de yapıldı.


*yenibir.com´da bu hafta

- Yenibir Bakış devam ediyor: yenibir.com tarafından düzenlenen ücretsiz Yenibir Bakış Seminerleri devam ediyor. E & E Grup işbirliğiyle düzenlenen Girişimcilik Semineri 25 Mayıs´ta Kadir Has Üniversitesi´nde gerçekleştirilecek.
- Academy International yanıtlıyor: yenibir.com-Kariyer Destek bölümüne gelen kariyer, kişisel gelişim, eğitim, iş görüşmesi, insan kaynakları vb konularda tüm soruları Mayıs ayı sonuna kadar Academy International uzmanları yanıtlıyor.
- Hürriyet İK Gazetesi ilanları internette: Gazetenizde çıkan tüm ilanlar yenibir.com´da da yayınlanıyor. İlanları görmek için yapmanız gereken tek şey abone olmak. Böyle son dört haftanın ilanlarını da görme imkanı bulacaksınız.
- Sanal Kariyer Günleri: Türkiye´nin önde gelen firmaları yenibir.com´un Sanal Kariyer Günleri´nde, yolun başındaki gençlerle buluşuyor. Gençler aynı anda birçok şirkete başvuru yapma imkanı buluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!