Kısa Boylular İçin 5 Sonbahar Önerisi

Güncelleme Tarihi:

Kısa Boylular İçin 5 Sonbahar Önerisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 11:15

Uzun boylu kadınların, kısa boylu kadınlara oranla giyim konusunda daha avantajlı gözükseler de kısa boylu kadınlar da bu konu da çok şanslı. Giyim konusunda önemli olan kıyafetlerin boyları ve nasıl kombinlenmesi gerektiğidir.

Haberin Devamı

1-Kısa boylu kadınların kaçınması gereken parçalar arasında uzun boylu ceket ve montlar, uzun etekler ve büyük çantalar. Vücut yapısı olarak zaten minik oldukları için kullandıkları ürünlerin boyutlarının da oranla daha küçük olması gerekiyor. Aksi takdirde emanetmiş gibi durması kaçınılmaz oluyor.

2-Ceketlerin ve montların kısa olması gerekiyor. Sebebi, bacak boylarını ortaya çıkarmak ve görsel bir yanıltma ile kısa boylu kadınları bir adım daha öne çıkarmak. Bunun yanında ceket giyilebilecek aylarda kısa ceket tercih etmek, beli biraz daha yukarıya taşımış olacak ve bacak boyunuzu da biraz daha uzatmış olacaksınız.

3-Bacak boyu demişken, bacaklarınızın daha uzun gözükmesini sağlamak için tercih edeceğiniz parçalar arasında, yüksel belli pantolon ve etekler de geliyor. Yüksek bel olması yine belinizin daha yukarıda gözükmesini sağlayarak bacak boyunuzu uzatmış olacak.

Haberin Devamı

4-Kadınlar geometrik ve çizgili desenli kıyafetler giymeyi seviyor. Ancak kısa boylu kadınların enine değil, boyuna çizgili kıyafetler giymesi boylarının uzun gözükmesini sağlayacaktır. Çok fazla renk seçeneği ile değil seçtiğiniz kıyafetlerin birbirine yakın tonlarda tek renk üzerinden olmasına dikkat ederseniz yine istediğinizi elde etmiş olacaksınız.

5-Etek boyu olarak dizin altında ya da çan etek tarzlarından uzak durmalısınız. Dizin üstünde boyu olan etekleri tercih etmeli ve eteğin altına küçükte olsa topuklu bir ayakkabı tercih etmeniz gerekiyor. Zaten topuklu ayakkabı kısa boylu kadınların en yakın arkadaşları ve kurtarıcılarıdır.

 

BAKMADAN GEÇME!