Kırmızı üzüm çekirdeği eczanelerde

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı üzüm çekirdeği eczanelerde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2009 16:22

ADANA'da kimyasal karışım yapılmadan üretilen çekirdekli üzüm suyu ve üzüm ekstresinden sonra, birçok hastalıkta mucizevi iyileşmeler sağlayan polifenol maddesi yoğunlaştırılmış üzüm ekstresi üretilip, gerekli izinleri alarak Latince'de ‘kırmızı üzüm’ anlamına gelen ‘Vitis Vinifera’ adıyla eczanelerde satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Bölümü ve Mersin Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü'nde yapılan analizler sonucu Vitis Vinifera’nın çekirdekli kırmızı üzüm ekstresinin demir, magnezyum, çinko, potasyum, kalsiyum, stronsiyum gibi elementler bakımından çok zengin olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine işletmede 4 ton üzümü işleyip pastörize ettikten sonra, üzüm suyu olarak stoklayan ve satış için marketlere veren firma sahibi üretici New King firması sahibi Hasan Tepgeç, bu çalışmasının ardından çekirdekli kırmızı üzüm ekstresini üretmeye başladı. Tepgeç, kullanıcılardan aldığı olumlu tepkiler üzerine, demir, magnezyum, potasyum, kalsiyum ve stronsiyum gibi elementler bakımından oldukça zengin olan ve kanser dahil bir çok hastalığa iyi geldiği gibi, çocukların gelişimini sağlayan çekirdekli kırmızı üzüm ekstresini, ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Utah Jazz’da forma giyen Derek Fisher’in göz kanserine yakalanan kızı Tatum’a göndermek istediğini ancak, adres konusunda bilgi alamadığını söyledi. Adana'da ürettikleri çekirdekli kırmızı üzüm ekstresinin çok güçlü antioksidan ve hücre yenileyici olduğunu, bölgede birçok hastayı ayağa kaldırdığını anlatan Tepgeç, “Adana'da birçok kanser, cilt sorunu, epilepsi, anemi gibi hastalıklara iyi geldiği kanıtlandı. Ancak sağlık saçan bu ürünü yeterli finans bulamadığımız için fazla üretemiyoruz. Bizi destekleyen birileri olursa, bu mucizevi üründen herkesin faydalanmasını sağlayabileceğiz” dedi.

LENFOMA HASTASINA ENERJİ VERDİ

Adana'da 3 yıl önce lenfoma hastalığına (lenf bezi kanseri) yakalanan 18 yaşındaki Zeliha Öztekin’in ailesi, fuarda tanıştıkları Hasan Tepgeç’ten çekirdekli kırmızı üzüm ekstresini aldıklarını ve kemoterapi gören kızının kısa sürede ayağa kalktığını söyledi. Baba Gani Öztekin, “Zeliha, kemoterapi görürken halsizleşiyordu, hemen eve gidiyordu. Ama çekirdekli kırmızı üzüm ekstresini kullandıktan sonra kemoterapi görüp, annesiyle alışverişe çıkıyordu. Psikologu bile Zeliha’daki farklılıkları anlıyordu. Ekstreyi kullanınca kan değerleri de yükseldi ve kızımız hastalığı atlattı. Çekirdekli kırmızı üzüm ekstresinin kızımı iyileştirmede büyük rolü olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

KANSER TÜRLERİNE FAYDA SAĞLIYOR

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Direktörü Prof.Dr. Erkan Topuz, Tepgeç'in ürününü incelediğini ve çekirdekli kırmızı üzüm ekstresinin her türlü hastalığa ve kanser türlerine fayda sağladığını söyledi. Yaptığı tüm açıklamalarda bu konuya sık sık dikkat çektiğini belirten Prof. Dr. Topuz, kırmızı üzümü çekirdeğiyle beraber tüketmenin veya bunlardan yapılan ürünlerin her türlü hastalığa ve bütün kanser türlerine fayda sağladığını bildirdi.

Firmanın ’www.cekirdekliuzumsuyu.com’ adlı internet sitesinde, kırmızı üzüm ekstresi kullanıp mucize iyileşmeler sağlayan hastaların görüşleri yayınlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!