Kırmızı gece

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı gece
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2006 00:00

Güzide Duran, mankenlikten sonra koreograflığa da el attı. Ünlü mankenin yeteneğini sergilediği mayo defilesindeki görüntüler, izleyicilerin nefesini kesti.

Haberin Devamı


Güzide Duran, Berk’in yaz sezon mayolarının tanıtıldığı defilede New York rüzgarı estirdi. Uzun süre Amerika’da mankenlik yapan Duran, bu defilede hem podyuma çıktı hem de ilk kez koreografi konusundaki yeteneğini gözler önüne serdi.

Berk firması, "Sea by Berk" adlı yeni mayo koleksiyonunu önceki akşam Yıldız Sarayı’nda düzenlenen bir defile ile tanıttı. Birbirinden başarılı mankenlerin görev aldığı defilenin koreografisini, uzun yıllar Amerika’da kaldıktan sonra Moris Kohen aşkı uğruna Türkiye’ye dönen Güzide Duran yaptı. New York tarzı bir sunum olmasına özen gösterdiğini söyleyen Duran, koreografiye imza atmakla kalmayıp aynı zamanda podyuma da çıktı.

/images/100/0x0/55eb5ffaf018fbb8f8bd062b

Haberin Devamı

Defilede görev alacak mankenleri kendisi seçen Güzide Duran’ın favorileri arasında Ahu Yağtu, Simge Topaloğlu, Özge Ulusoy, Julia Nitu’nun yanı sıra Alexandra, Adriala, Evelize gibi yabancı isimler de vardı. Türk Fashion TV’nin canlı yayınladığı organizasyonun sunuculuğunu Burcu Çağrı yaptı. Siren Ertan, Sinan Engin, Saba Tümer, Işıl Sarraf, Tuğba Peksayar, Tümer-Cansu Metin gibi tanınmış simaların izlediği defilenin finalinde, Güzide Duran’ı ilk kutlayan kişi ise yakın arkadaşı Ayşe Hatun Önal oldu.

Çorap markası Berk, Sea by Berk ismiyle mayo sektörüne giriş yaptı. Berk’in ilk kreasyonlları da önceki akşam bir defileyle tanıtılldı. Güzide Duran’ın organizasyyonunu üstlendiği defilede Türk ve yabancı mankenler podyuma çıktı. Yıldız Sarayı’nda yapılan şov, Fashion TV Türkiye’den canlı yayınlandı.

"New York

Stili" isimli defilenin organizasyonunu üstlenen Güzide Duran’ı bu özel gecede sevgilisi Moris Kohen yalnız bırakmadı. Fashion TV Türkiye’den canlı yayınlanan defilenin sunuculuğunu ise Burcu Çağrı üstlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!