Kırgın Çiçekler 50. bölüm sezon finalinde şok eden son!

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 50. bölüm sezon finalinde şok eden son
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 13:50

ATV'nin heyecanlı dizisi Kırgın Çiçekler 50. bölümü ile sezon finali yaptı. Pazartesi akşamı son bölümü ile ekrana gelen Kırgın Çiçekler'in son bölümünde nele yaşandı? İşte Kırgın Çiçekler 50. bölüm sezon finalinde yaşananlar..

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 50. bölüm sezon finali ile nefesleri kesti. Atv ekranlarının başladığı günden itibaren vazgeçilmez dizisi olan Kırgın Çiçekler'in son bölümünde kızlar güzel bir haberle sevin.ten havaya uçuyorlar. Eylül'ün mahkemeden beklediği karar sonunda açıklanıyor. İşte, Kırgın Çiçekler 50. bölümde yaşananlar haberimizde.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Mahkemede karar günü gelir, Eylül heyecanla Kemal’in tutuklanmasını beklemektedir.

Kemal kızların başının belada olduğunu anlar. Yurda giderek Meral'i tehdit eder. Kendilerini sinema filmi yapımcısı olarak tanıtan çetenin tuzağına düşen Defne, intiharın eşiğine gelir. Selin, Ekrem'in izini bularak ona yeni bir teklif yapar. Mahkemede karar günü gelir, Eylül heyecanla Kemal'in tutuklanmasını beklemektedir. Mahkemeye son anda sürpriz bir tanık gelerek herkesi şok eder. Kaybetmeyi kabullenemeyen Kemal, Kırgın Çiçekleri birbirinden ayırmak için son kozunu da oynar.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLE

KIRGIN ÇİÇEKLER 50. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI

OYUNCU KADROSU

Özgür Çevik (Toprak): Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar (Feride): Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz (Eylül): 16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız (Songül): 16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Haberin Devamı

Hazar Motan (Cemre): 16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak (Kader): 16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...

Aleyna Solaker (Meral): 16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

DİZİNİN GENEL KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

BAKMADAN GEÇME!