Kırgın Çiçekler 39. bölüm yeni fragmanında olay yaratan sahne - İzle

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 39. bölüm yeni fragmanında olay yaratan sahne - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 18:16

Kırgın Çiçekler 39. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. ATV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi bu hafta oldukça etkileyici sahnelerle geliyor. Kimsesiz kalan Defne, elinde bavulla yetimhane kapısındadır. Kızlar Defne'nin durumuna üzülürken Cemre ve Meral öfkelerini kenara bırakmayacaktır. Defne'yi zor günler beklemektedir. Banu ve Ekrem'in ilişkisini öğrenen Güney, her şeyi annesine anlatır ve.. İşte Kırgın Çiçekler 39.bölümde yaşanacak diğer detaylar

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 39. bölüm izleyicileri heyecanlandıracak sahneleriyle geliyor. Peki dizinin bu bölümünde neler yaşanacak? İşte Kırgın Çiçekler 39. bölümde yaşanacaklar.. Kimsesiz kalan Defne, elinde bavulla yetimhane kapısındadır. Kızlar Defne'nin durumuna üzülürken Cemre ve Meral öfkelerini kenara bırakmayacaktır. Defne'yi zor günler beklemektedir. Banu ve Ekrem'in ilişkisini öğrenen Güney, her şeyi annesine anlatır. Bu ilişkiyi ondan saklayan Songül'e ise fena halde kırılmıştır. Songül, kendini affettirmek için türlü yola başvurur. Eylül, Kemal'in kendisini taciz ettiğini Nazan'ın gördüğünü öğrenip annesine her şeyi anlatmasını ister ve Mesude'yi Nazan'ın ziyaretine götürür. Mesude'nin boşanma isteğini ciddiye almayan Kemal, bu kez mahkemenin uzaklaştırma kararıyla yüzleşir. Nazan'ın Mesude'ye gördüklerini anlatacağını öğrenince de Defne ve Serkan'ı ziyaret eder ve cezaevindeki Nazan'a mesaj gönderir.

Haberin Devamı

Ekranların izlenen dizilerinden Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı çarpıcı gelişmelerin olacağını hissettirdi. Duygu yüklü senaryosu, genç ve dinamik kadrosuyla adından söz ettiren Kırgın Çiçekler 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler yeni bölümü ile 28 Mart 2016, Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de.

Kırgın Çiçekler'in 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmandaki sahnelerle heyecan dozu daha da arttı. Annesi Nazan'ın cezaevine götürülmesi ardından yetimhaneye yerleşmek zorunda kalan Defne için zor zamanlar başlıyor. Defne'nin yetimaheye yerleşmesi sonrasında yaşananlar ise kızların arasının bozulmasına neden oluyor. Geçtiğimiz hafta babasının annesini aldattığını öğrenen Güney durumu Songül'e anlatınca, ikilinin arası yine açılıyor. Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Kırgın Çiçekler yeni bölümü 28 Mart Pazartesi akşamı Atv'de!

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 39. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin başından beri kızlara kök söktüren ve her fırsatta onları aşağılayan Defne, perişan haldedir. Daha önce onu "Sen de bir gün yetimhaneye düşeceksin" diyen kızlar ise her şeye rağmen ona acır. Kızların Defne'ye karşı bu kadar hassas davranması, Cemre'nin tepksine neden olur. Gökhan'ın ölümünde Defne'nin de annesi kadar suçlu olduğunu düşünen Cemre, kızları bir seçim yapmaya zorlar. Banu ile babasının arasındaki ilişkiyi öğrenen Güney ise durumu ve hissetiklerini Songül ile paylaşır. Ancak Songül'ün söyledikleri daha fazla sinirlenmesine sebep olur. Kızlar kendilerine zor zamanlar yaşatan Defne'yi bağrına basacak mı? Songül ve Güney arasında neler yaşanacak?

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 38. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Hiç beklemediği bir anda polisleri kapısında gören Nazan tutuklanır. Annesinin başına gelenlerden etkilenen Defne büyük depresyona girer. Nazan'ın Emine'ye söylediği yalan yüzünden Mesude ölümle yüz yüzedir. Kemal yakalanma korkusuyla panikler. Nazan'ın yakalanmasına sebep olan Eylül ve Serkan'ın arası açılır. Meral ve Cemre, kötü günler geçiren Defne'nin üstüne giderken Merve ve Aleyna da Defne'ye destek olmaz. Banu, Güney'e babasıyla aralarındaki ilişkiyi anlatır. Kemal'e öfkelenen Mesude boşanma davası açarken annesi olmayan Defne valiziyle yurdun önündedir...

DİZİNİN KONUSU: Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!