Kiralık Aşk kadrosuna kim katılıyor?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk kadrosuna kim katılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 22:28

Star Tv’nin ilgiyle izlenen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk’ın oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor! Konuk oyuncu olarak dizinin bu haftaki bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan ünlü isim kim? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ekranların izlenme rekoru kıran fenomen dizisi bu hafta 37. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde ünlü sunucu Saba Tümer nam-ı diğer ‘Bayan Kahkaha’ konuk oyuncu olarak kadroya dahil oluyor.

Bayan Kahkaha olarak tanıdığımız ünlü sunucu Saba Tümer, Kiralık Aşk dizisinin 11 Mart’ta yayınlanacak olan 37. bölümünde konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Salih Bademci’nin paylaştığı ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk, bu hafta 37. Bölümünde ekranların sevilen sunucusu Saba Tümer konuk oyuncu olarak diziye dahil olacak.

Saba Tümer

Haberin Devamı

Bu güzel haberi kendi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Bayan Kahkaha, dizide oynayacağı rolün senaryosunu okurken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı, altına da “Kiralık Aşk Konuk Oyuncu” notunu düştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!