Kiralık Aşk 53. bölüm fragmanı ile sezona başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 53. bölüm fragmanı ile sezona başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2016 16:57

STAR TV'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk 53. bölüm fragmanları ile herkesi ekran başına kilitliyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde sürpriz isimler dizinin kadrosuna katılıyor. İşte Kiralık Aşk 53. bölüm fragmanları..

Haberin Devamı

Star TV ekranlarının fenomen dizisi haline gelen Kiralık Aşk yeni sezon fragmanları yayınladı. Dizinin yeni sezonunda kadroya sürpriz iki oyuncuda dahil oldu. Müjde Uzman ve Seçkin Özdemir de artık Kiralık Aşk ailesine dahil oldu. İşte, Kiralık Aşk yeni sezon fragmanıyla sizlerle...
Kiralık Aşk 53. bölüm yeni sezonu ile 23 Eylül Cuma akşamı STAR TV'de..

SEÇKİN ÖZDEMİR PAMİR MARDEN'İ CANLANDIRACAK

Bir aşk hikayesi, Muhteşem yüzyıl, Al Yazmalım gibi dizilerde büyük ses getiren başarılı oyuncu Seçkin Özdemir, ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk'ta, Pamir Marden karakterini canlandıracak.

MÜJDE UZMAN KİRALIK AŞK'TA

Kapalıçarşı, Paramparça aşklar, Akasya durağı, Aşk Bir Hayal, Halil İbrahim Sofrası, Fatih, Muhteşem yüzyıl, Bir Çocuk Sevdim, 20 Dakika, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde adından başarı ile söz etiren Müjde Uzman, Seda Berensel karakteri ile fenomen dizide oynayacak.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK YENİ SEZON 3. FRAGMANI

KİRALIK AŞK YENİ SEZON 2. FRAGMANI

KİRALIK AŞK YENİ SEZON FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!