Kiralık Aşk 38. bölüm fragmanında romantik anlar! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 38. bölüm fragmanında romantik anlar - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 11:07

Her bölümü ile izleyicilerine unutulmaz bir dizi keyfi yaşatan Kiralık Aşk 38. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde Defne ve Ömer mutluluğun zirvesinde! İkili arasında romantik anlar yaşanıyor. Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı ve gelişmeleri haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini ekranların yeni genç yeteneklerinden Elçin Sangu, yakışıklılığı ile genç kızların hayran olduğu Barış Arduç’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve  Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı fenomen dizi Kiralık Aşk’ta heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Her hafta muhteşem bol entrikalı bölümleri ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizide bu hafta Ömer ve Defne arasında sıcak dakikalara yaşanıyor. İşte yeni bölümden ilk detaylar!

Kiralık Aşk 38. Bölüm 2. Fragman

Kiralık Aşk 38. yeni bölüm detayları

Sevilen dizinin iki aşığı Defne ve Ömer arasında yaşanan romantik anlar izleyicyi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Ömer, Defne’yi evine götürür. Ne de olsa Neriman’a olan borcunu ödeyen Defne artık kuş gibi hafiftir ve aşkını yaşamaya hiçbir engel kalmamıştır.

Haberin Devamı

Öte yandan son bölümde Sude, annesinin elinde Deniz’e ait bir çek bulur. Araştırır ve çekin annesine Defne tarafından verildiğini öğrenir. Koriş’in sergisinde Deniz ve Sude, Defne’nin karşısına geçerek herkesin önünde gerçeği söyleyecek mi?

Kiralık Aşk 38. bölüm 1. fragman

Deniz’in Defne’den yana eline büyük bir koz geçmiştir. Defne’yi yemeğe çıkarabilmek için ikna edebilecek mi? Defne ve Deniz’i baş başa yemek yerken gören Ömer bakalım nasıl bir tepki verecek? Ancak büyük bir sürpriz yaşanıyor ve Ömer ortadan kayboluyor.

Ömer’in hiç kimsenin bilmediği sırrı ortaya çıkıyor. Peki Ömer’in sakladığı bu önemli sır ne? Merak edilenler için bu akşam saat 20:00’da Star Tv’de yayınlanacak olan Kiralık Aşk 38. bölümü sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!