Kiralık Aşk 35. yeni bölüm 2. fragmanı: aşk ateşi büyüyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 35. yeni bölüm 2. fragmanı: aşk ateşi büyüyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2016 11:30

Kiralık Aşk 35. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Star TV'nin romantik komedi dizisi Kiralık Aşk her bölümünde seyircilere farklı heyecanlar yaşatmaya devam ediyor. Defne ve Ömer'in bir küs bir barışık hallerine şahit olduğumuz dizinin 34. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Kiralık Aşk 35. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Cuma akşamları Star TV'nin vazgeçilmez dizisi haline gelen Kiralık Aşk 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi hakkında merak ettiklerinizi haberimizden okuyabilir, Kiralık Aşk 35. bölüm fragmanını izleyebilir ve Kiralık Aşk yeni bölüm detaylarını öğrenebilirsiniz.

19 Şubat Cuma akşamı ekrana gelen Kiralık Aşk 34. bölümünde yine muhteşem anlar yaşandı. Ömer ve Defne aşkı yeniden alevlenirken seyirciler Kiralık Aşk 35. bölüm fragmanını heyecanla beklemeye başladı. Haberimizin içerisinden Kiralık Aşk 35. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Kiralık Aşk 35. bölüm fragmanı

Birlikte yaşamak, Ömer ve Defne arasındaki aşk ateşini iyiden iyiye büyüttü.

Kiralık Aşk 35. yeni bölüm 2. fragmanı: aşk ateşi büyüyor - izle

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 34. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Birlikte yaşamak, Ömer ve Defne arasındaki aşk ateşini büyütüyor. Sinan’ın Yasemin’e müthiş bir sürprizi var! Yasemin ise bu sürpriz karşısında şaşkın!

Fikret Gallo için verilen resepsiyon yaklaşıyor. Passionis’in Gallo’ya ihtiyacı var. Herkes Ömer’i Fikret Gallo ile görüşmesi için ikna etmenin çılgın yolları peşinde! Sinan ve Yasemin ilişkisi nereye gidecek? Fikret Gallo nihayet hayatımıza girecek mi? Peki ya Ömer ve Defne arasındaki aşkın elmayla ne ilgisi var?

BAKMADAN GEÇME!