Kimi hangi modacı giydirdi

Güncelleme Tarihi:

Kimi hangi modacı giydirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2009 09:59

Geçtiğimiz cumartesi akşamı düzenlenen 46. Altın Portakal Film Festivali’nin ödül törenine, şıklık yarışındaki kadınlar damgasını vurdu. Peki hangi ünlüyü, kim giydirdi? İşte yanıtlar..

Haberin Devamı

Berrak Tüzünataç - Hakan Yıldırım               

Berrak Tüzünataç, Zeki Demirkubuz’un yönettiği “Kıskanmak” filmiyle beklediği ödülü alamasa da, törende gözler üzerindeydi. Genç oyuncu, Hakan Yıldırım imzalı mini kıyafetiyle ilgi odağı oldu.

Hande Ataizi - Elif Mısırlı                  

Hande Ataizi, seslendirdiği “Boşvermişim Dünyaya” şarkısı kadar kıyafetiyle de dikkat çekti. Ünlü oyuncunun kırmızı elbisesi, Elif Mısırlı’nın imzasını taşıyordu

Burcu Kara - Arzu Kaprol      

Töreni sunan Burcu Kara, jüriyi  sayarken Mustafa Altıoklar’ı unuttu. Hatasını fark edince “Kendimi affettireceğim” diyen Kara, yönetmenin yanına giderek yanağından öptü. Kara, Arzu Kaprol’ün tasarladığı, swarovski taşlarla süslü yeşil mini elbisesiyle de göz doldurdu.

Haberin Devamı

Nefise Karatay - Arzu Kaprol

Gecenin en şık isimlerinden biri de N efise Karatay’dı. Arzu Kaprol imzalı bir kıyafet giyen Karatay, törene sunuculuk yaptığı CNN TÜRK’teki “Afiş” programı için katıldı.

Nurgül Yeşilçay - Raşit Bağzıbağlı

Festivalin jürisinde yer alan Nurgül Yeşilçay, derin göğüs dekolteli bir elbise giydi. Raşit Bağzıbağlı, hazırladığı bu kıyafetle Yeşilçay’a ‘deniz kızı’ havası vermek istediğini söyledi.    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!